ОФІЦІЙНО. Олена Лимар та Аліна Свергун - гравці ФК «Пярну»


31.07.18  820
PJK, Pärnu Jalgpalliklubi, parnujk, женский футбол, жіноча ліга, Naiste Meistriliiga, трансфер, Естонія, Лимар, Свергун, ФФУ, жіночий футбол, ЖФК
Двоє українських футболісток поповнили ряди естонського чемпіона - ФК «Пярну» Pärnu.

Цього разу трансферні новини надійшли з Естонії. Перехід двох українських футболісток презентував чинний чемпіон - ЖФК "Пярну", який наразі посідає другу сходинку у турнірній таблиці.

Аліна Свергун та Олена Лимар вже встигли дебютувати у складі нової команди. 28 липня, в рамках 13-го туру чемпіонату Естонії "Пярну" здобув розгромну перемогу над "Калев Таллін" - 8:0. Українки вийшли у стартовому складі і відіграли 51 та 63 хвилини відповідно.
 
Що стосується чемпіонату, то він проходить по схемі "весна-осінь", в якому беруть участь 8 команд. На першому етапі команди грають стандартні два кола, а згодом перші чотири команди зігравши ще по два матча між собою - визначають чемпіона країни.

Нагадаємо, що ЖФК "Пярну" беззмінний чемпіон починаючи з 2010 року. В цьому році представлятиме Естонію у розіграші Ліги Чемпіонів. У період з 07 до 13 серпня 2018 року футболістки гратимуть в Боснії та Герцовогині. Відповідно до жеребу 8-му групу сформували: SFK 2000 Сараєво (BIH), Пярну (EST), Влазнія (ALB), Агаріста (MDA).

Для довідки:
Олена Лимар (нападник) - 20 років.
Кар'єра: виступала за харківський ХОВУФКС-ХНПУ та чернігівську "Легенду-ШВСМ" (останній клуб).

Аліна Свергун (захисник) - 28 років.
Кар'єра: виступала за харківський "Житлобуд-1", уманську "Ятрань", "Іллічівку" Маріуполь, чернігівську "Легенду-ШВСМ", ФК "Астана" Казахстан, красноярський "Енісей" та харківський футзальний клуб "Тесла" (останній клуб).

Чемпіонат Естонії - сезон 2018
PJK, Pärnu Jalgpalliklubi, parnujk, женский футбол, жіноча ліга, Naiste Meistriliiga, трансфер, Естонія, Лимар, Свергун, ФФУ, жіночий футбол, ЖФК


Стаття:

ОФІЦІЙНО. Олена Лимар та Аліна Свергун - гравці ФК «Пярну»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz