Українка втретє завоювала золоті медалі чемпіонату Казахстану


11.01.19  896
BIIK Kazygurt, ФК БІІК Шимкент, женский футбол, жіноча ліга, Казахстан, БИИК-КАЗЫГУРТ, ФФУ, жіночий футбол, ЖФК, Дарья Кравец, Дар'я Кравець
В продовження теми "Українські легіонерки", підводимо підсумки футбольного ігрового сезону 2018 року у Казахстані. Увагу читачів ми зосередимо на виступах багаторазового чемпіона країни - ЖФК "БІІК-Казигурт" м.Шимкент, у складі якого вже третій рік поспіль грає гравець національної жіночої збірної України - Дар'я Кравець.

На відміну від інших країн, сезон у Казахстані стартував з розіграшу національного кубка. Змагання відбулися у м.Шимкент, в яких взяли участь 5 команд. В підсумку, завдяки єдиному голу, фінальний матч завершився мінімальною перемогою "БІІК-Казигурт" над "Окжетпес" - 1:0. Завдяки цій перемозі Дар'я Кравець здобула звання вже триразового володаря Кубка Казахстану.

Наприкінці травня стартував і традиційний чемпіонат країни: 5 команд зіграли 20 ігрових турів в чотири кола. Вже на екваторі змагань стало зрозуміло, що і в цьому році чемпіонський титул залишиться в Шимкенті. Так і сталося, ЖФК "БІІК-Казигурт" достроково оформив чемпіонство, так і не втративши жодного залікового балу. Українка провела у складі команди 13 поєдинків і доповнила свою колекцію ще однією золотою медаллю чемпіонату Казахстану.  

Не менш успішним видався сезон для "БІІКу" іу розіграші Ліги Чемпіонів. Для початку команда доволі легко подолала груповий бар'єр - три перемоги:Ландхаус (AUT) - 2:0, Елпідес Кардіцас (GRE) - 2:1, Рига (LVA) - 5:0. А ось на наступному етапі могла трапитися справжня сенсація. На стадії 1/16 фіналу жереб звів "БІІК" зіграти з іменитою "Барселоною". І якщо в першому матчі чемпіон Казахстану дійсно навів шороху на всю Європу - перегравши суперника 3:1, то ось на матч-відповідь запалу не вистачило і іспанки завершили поєдинок з потрібним для себе рахунком 3:0.Відмітимо, що у цьому розіграші Дар'я Кравець відіграла в усіх п'яти поєдинках.

Статистика гравця у Чемпіонаті Казахстану 2018:
Дар'я Кравець (БІІК) - 13 матчів, 0 голів

Стаття:

Українка втретє завоювала золоті медалі чемпіонату Казахстану



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz