Тетяна Козиренко переходить в турецький ФК «АЛГ Спор»


09.01.19  1044
Gaziantep Alg Spor Kulübü, Türkiye 1.Lig, ALG SPOR, женский футбол, жіноча ліга, Women's 1. League, трансфер, Тетяна Козиренко, ФФУ, жіночий футбол, ЖФК, збірна України
Перший трансфер року здійснився: ще одна українська футболістка виступатиме в чемпіонаті Туреччини. Гравець національної жіночої збірної України Тетяна Козиренко продовжить кар'єру у вже відомому для українських вболівальників клубі - ФК "АЛГ Спор" (ALG SPOR) Газіантеп.


Нагадаємо, що для Козиренко це вже другий візит в Туреччину. На початку 2018 року українка вже виступала у складі ФК "Аташехір Беледійеспор" (Ataşehir Belediyespor), який в підсумку здобув чемпіонске звання і представляв свою країну у розіграші жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА.

Наразі новий клуб Тетяни ФК "АЛГ Спор" займає третю сходинку в чемпіонаті, відстаючи від "Бешикташу" на один пункт та на три - від лідера змагань "Конак Беледійспору".

Для довідки:
Тетяна Козиренко (нападник) - 22 роки.
Кар'єра: виступала за чернігівські клуби "Спартак" та "Легенду-ШВСМ", уманські "Пантери", білоруський клуб "Надєжда" (Могильов), литовську "Гінтру" (Шяуляй), пермську "Звєзду-2005" та турецький "Аташехір Беледійеспор".



Стаття:

Тетяна Козиренко переходить в турецький ФК «АЛГ Спор»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz