Перша ліга 17/18 - Фінал: «Янтарочка» Новояворівськ - «Восход» Стара Маячка - 0:3


15.06.18  948
чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Янтарочка Новояворівськ, женский футбол, Восход Стара Маячка, фінал, ФФУ Перша ліга
У вирішальному двобої за право наступного сезону грати у Вищій лізі чемпіонату України серед жінок футболістки з Новояворівська поступилися «Восходу» зі Старої Маячки Херсонської області.

У номінальних гостей була чітко виражена лідерка Юлія Стець, яка фактично вирішила долю протистояння. Футболістки «Восходу» швидко повели в рахунку – «янтарочки» втратили м’яч у центрі поля, Стеца скинула головою у штрафний майданчик на партнерку по команді, яка з 2-ох метрів розстріляла ворота Анни-Марії Крищишин. Загалом у першій 45-хвилинці була рівна гра на зустрічних курсах. Хороші моменти мали гравчині з Новояворівська. Мирослава Мартинович не змогла замкнути передачу з правого флангу в порожні ворота, а Наталія Собчишин пробила в руки голкіперу.

Наприкінці зустрічі Юлія Стець оформила дубль і вихід своєї команди до Вищої ліги України. Футболістки «Янтарочки», які напередодні здолали 2:1 «Колос» із Вінниччини, отримали срібні медалі і грамоти. Наступного сезону вони знову пройдуть бойове хрещення українською Першою лігою, зміцніють, аби через рік таки підвищитися в класі.

Участь в урочистому закритті чемпіонату України з футболу сезону 2017/2018 року серед жіночих команд І ліги, яке пройшло на стадіоні с. Чулаківка Голопристанського району взяв голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

«Ми розвиваємо не лише традиційний чоловічий футбол, але й приділяємо велику увагу жіночому. Впевнений, що футболізуючи Херсонщину та відкриваючі нові спортивні майданчики зі штучним покриттям, ми покажемо країні нові імена у цьому спорті. Адже на Херсонщині найспортивніші хлопці та дівчата», – звернувся до присутніх очільник Херсонщини Андрій Гордєєв.
чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Янтарочка Новояворівськ,Андрій Гордєєв, женский футбол, Восход Стара Маячка, фінал, ФФУ Перша ліга
Всього в чемпіонаті України з футболу серед жіночих команд І ліги сезону 2017/2018 року брали участь 11 команд.

Андрій Гордєєв вручив Кубок переможницям та додав: «Пишаюсь тим, що на Херсонщині є така жіноча футбольна команда, яка сьогодні показала свою майстерність та гідно виборола першість у чемпіонаті».

Нагадаємо, що у новому сезоні южанки змінять столичний "Атекс-СДЮШОР-16" у Вищій лізі.

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ПЕРША ЛІГА 2017-2018 - Фінал
13 червня 2018 - с.Чулаківка - стадіон Вікторія - 150 глядачів

Фінал - Янтарочка - Восход - 0:3
Голи: Сенічева 7, Стець 67,78
чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Янтарочка Новояворівськ, женский футбол, Восход Стара Маячка, фінал, ФФУ Перша ліга



Стаття:

Перша ліга 17/18 - Фінал: «Янтарочка» Новояворівськ - «Восход» Стара Маячка - 0:3



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz