Андрій Павелко привітав чемпіонів Першої ліги - ФК «Восход»


14.07.18  989
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, жіночий чемпіонат, Сергій Юдін, Восход Стара Маячка, женский футбол, дівчата футбол, херсонщина футбольна, Андрій Павелко, Андрій Гордєєв
13 липня 2018 року, до міста Херсон, на стадіон зі штучним покриттям КДЮСШ (200-річчя Херсону,19), завітав президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

Саме на цьому стадіоні проходять матчі обласного та Всеукраїнського рівня. Тут проходили домашні матчі чемпіона Першої ліги сезону 2017/18 серед жіночих команд ФК «Восход» Стара Маячка, матчі Відкритого Кубку АР Крим, Кубку Херсонської області, чемпіонату Херсонської області серед юнаків, матчі ДЮФЛ України та інші. На цьому полі також проходили навчально-тренувальні збори футбольного клубу «Таврія» Сімферополь, та саме тут знаходиться одна з найпотужніших шкіл Херсонської області, де проходить підготовка юних футболістів, з яких в майбутньому виростуть нові чемпіони і які в майбутньому стануть захищати честь України.

Основна мета візиту – презентація проекту будівництва стандартного повноцінного стадіону зі штучним газоном, поливом, освітленням, пластиковими сидіннями для футбольного клубу «Таврія» Сімферополь і для дитячої футбольної академії для дітей переселенців з Криму, що зараз базуються у місті Берислав.

чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, жіночий чемпіонат, Сергій Юдін, Восход Стара Маячка, женский футбол, дівчата футбол, херсонщина футбольна, Андрій Павелко, Андрій Гордєєв«На цьому стадіоні зросте покоління переможців. Завдяки такому будівництву ми залучимо більше дітей до занять спортом. Саме цей приклад Херсонської області я наводив на Конгресі. До появи стадіону зі штучним покриттям, на Освіті займалося 170 дітей, а сьогодні – більше 700. Це є показник того, що необхідно продовжувати будувати такі об’єкти. Херсонщина благодатна футбольна земля і ми з задоволенням будемо підтримувати всі ініціативи для розвитку спортивної інфраструктури». – відзначив Андрій Павелко.

Також з цієї нагоди на стадіоні КДЮСШ сьогодні відбувся турнір з футболу серед команд школярів 2007-2009 років народження, та турнір серед команд військовослужбовців та учасників бойових дій на призи Херсонської обласної федерації футболу.

Андрій Павелко разом з голової обласної державної адміністрації Андрієм Гордєєвим привітали переможців та учасників турніру, та вручили їм нагороди та нові футбольні м’ячі.


Також Андрій Павелко вручив кубок жіночій команді «Восход» (Стара Маячка), яка перемогла у Чемпіонаті України в Першій лізі і тим самим завоювала право участі у Вищій лізі сезону 2018/2019 років.

А після урочистостей почесні гості та учасники турніру були запрошені до спільного фото.

За матеріалами khoda.gov.ua


Стаття:

Андрій Павелко привітав чемпіонів Першої ліги - ФК «Восход»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz