Перша ліга 18/19 - 1/2 фіналу: «ВО ДЮСШ» Вінниця - СК «Вишневе» - 4:1


11.06.19  844
Перша 
ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, ВО ДЮСШ Вінниця, 
футбол жінки, СК Вишневе, ЖФК, жіночий футбол, стадіон Україна
(Інформаційний центр ФК «Карпати», фото: © ФК «Карпати»): У понеділок, 10 червня, відбудулися півфінальні поєдинки чемпіонату Першої ліги серед жіночих команд. У першому поєдинку ВО ДЮСШ (Вінниця) зіграла проти СК «Вишневе» (Київська обл.).

Стартові хвилини пройшли в боротьбі за м’яч, але без гострих моментів. Рахунок у матчі на 34-й хвилині відкрили номінальні гості. Вінничанка Анастасія Слободянюк порушила правила проти Наталії Черепані. Арбітр призначив небезпечний штрафний у ворота ВО ДЮСШ, який вдало реалізувала Каріна Карабкіна, закрутивши м’яча у дальню дев’ятку. Голкіперка намагалась вибити круглого, проте натомість зрізала його у власні ворота. Та вели у рахунку киянки не довго. Через 8 хвилин Ганна Смеречинська увірвалась до штрафного гостей з Вишневого та віддала точну передачу на Дар’ю Ціхач, яка в один дотик відправила м’яча у ворота – 1:1.

Перша 
ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, ВО ДЮСШ Вінниця, 
футбол жінки, СК Вишневе, ЖФК, жіночий футбол, стадіон Україна
Практично в дебюті другого тайму арбітр призначила пенальті у ворота «Вишневого», після того як Вероніка Ображій збила у власному штрафному Дарину Олійник. До одинадцятиметрової позначки підійшла голкіперка вінничанок Маріна Дуднік і впевнено переграла свою колегу по амплуа Анну-Марію Крищишин.

На екваторі тайму киянки мали чудову нагоду зрівняти рахунок: Карабкіна виконала небезпечний стандарт з кута штрафного майданчика, однак цей удар Дуднік парирувала. На добиванні першою зіграла Дар’я Помазан, але й вона не змогла відправити м’яча до сітки. А от вінничанки своїми нагодами скористались сповна, протягом двох хвилин забивши два м’ячі, які до свого активу записала Юлія Христюк. Спершу вона шикарним ударом метрів з 25-ти закрутила круглого прямісінько в дев’ятку. А згодом вже головою відправила м’яча до сітки воріт – 4:1.

Повний матч


Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 1/2 фіналу
10 червня 2019 року - м.Львів - стадіон "Україна" - 250 глядачів
«ВО ДЮСШ» (Вінниця) - СК «Вишневе» (Київська обл.) – 4:1 (1:1)
Голи: Ціхач 41, Дуднік 57пен, Христюк 77,78 - Карабкіна 32

«ВО ДЮСШ»: Дуднік - Слободянюк (Кожокар 81), Левчук (Шабльовська 84), Бордюг, Чурікова, Христюк (Яськова 86), Мельник, Ціхач, Філатова (Руденко 59), Смеречинська, Олійник (Лемещак 81)
Тренер: Олександр ДУДНІК

«Вишневе»: Крищишин - Ткаченко, Квач (Погребняк 46), Степанець, Крючкова, Ображій, Карабкіна, Дружченко (Кукса 65), Черпаня, Помазан (Рудь 86), Ковальчук Ю.
Тренер: Людмила ПОКОТИЛО

Попередження: Христюк 63, Олійник 67, Слободянюк 75 - Квач 43


Стаття:

Перша ліга 18/19 - 1/2 фіналу: «ВО ДЮСШ» Вінниця - СК «Вишневе» - 4:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz