Свято жіночого футболу у Новояворівську


05.08.18  1184
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, женский футбол, жіночий чемпіонат, ФК Львів, Янтарочка, Злагода, Дніпро-1, ЖФК, Новояворівськ, свято футболу
У неділю, 5 серпня, на стадіоні «Старт» імені Олега Русина у Новояворівську відбулося свято жіночого футболу, пов’язане з поверненням команди з Львівщини до Вищої ліги чемпіонату України.

ФК «Львів-Янтарочка» розпочинає свої виступи в елітному дивізіоні жіночої першості, і, у зв’язку з цим, до футбольної арени Новояворівська завітала велика кількість прихильників гри мільйонів, яких привітали почесні гості цього заходу.

До вболівальників звернулися голова Яворівської районної ради Володимир Мацелюк, міський голова Новояворівська Василь Муравель, голова федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко, генеральний директор ФК «Львів» Андрій Паньків, а також віце-президент Всеукраїнської асоціації жіночого футболу, начальник відділу жіночого футболу Федерації футболу України Іван Шепеленко.

чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, женский футбол, жіночий чемпіонат, ФК Львів, Янтарочка, Злагода, Дніпро-1, ЖФК, Новояворівськ, свято футболу«Це історична подія для усієї Львівщини. Ще донедавна «Янтарочка» виступала у Першій лізі українського чемпіонату, а відтепер завдяки допомозі ФК «Львів» змагатиметься серед найкращих жіночих колективів нашої країни. Вірю, що завдяки львівському клубу ці дівчата вийдуть на вищий рівень і якнайчастіше радуватимуть своїх вболівальників перемогами», – зазначив очільник федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко.

Урочистість моменту підкреслив і генеральний директор ФК «Львів» Андрій Паньків: «Це не просто перший матч ФК «Львів-Янтарочка» та початок сезону. Радий наголосити на тому, що з сьогоднішнього дня вже офіційно ФК «Львів» стає першим українським клубом з повноцінною структурою, що включаю у себе не тільки чоловічу, а відтепер – й жіночу команду. Таким чином працюють чимало сильних клубів в європейському футболі, а нашою метою якраз і є те, щоб ФК «Львів» на усіх фронтах – і чоловічому, і жіночому футболі – боровся за найвищі місця та нагороди».

«Український жіночий футбол набирає обертів. Свідченням цього стало проведення у травні у Києві фінального матчу Ліги чемпіонів серед жіночих команд. А сьогодні в Україні з’явився перший професіональний клуб, який, маючи чоловічу команду у Прем’єр-лізі, підтримав жіночий футбол», – передав вітання від ФФУ, благодійного фонду «Розвиток футболу України» та Всеукраїнської асоціації жіночого футболу Іван Шепеленко, який презентував командам клубу п’яти вікових категорій – від 13 до 17 років – 50 футбольних м’ячів.

Інформаційна служба ФК «Львів»
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, женский футбол, жіночий чемпіонат, ФК Львів, Янтарочка, Злагода, Дніпро-1, ЖФК, Новояворівськ, свято футболу

Стаття:

Свято жіночого футболу у Новояворівську



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz