WU16: Фінляндія - Україна - 3:0. «Фінська сауна» для України


15.05.18  1067
МиЗбірна, WU-16, Паламарчук, дівоча збірна України з футболу, Ю-17, жіноча збірна, відбір Чемпіонату Європи, женский футбол, Турнір розвитку УЄФА
15 травня 2018 у Фінляндії стартував Турнір розвитку УЄФА з футболу серед дівочих збірних до 16 років. Нагадаємо, що Україна потрапила до квартету зі збірними Польщі, Угорщини та Фінляндії. Саме цей турнір має стане одним з головних по підготовці до відбіркових матчів Чемпіонату Європи, які восени пройдуть в Данії.

Згідно формату турніру команди грають по колу. Матч триває 80 хвилин, а у випадку нічийного результату пробиваються післяматчеві пенальті. Ще одне головне правило турніру - кожен гравець має зіграти мінімум 80 хвилин, а отже всі отримають ігрову практику.

У стартовому матчі на підопічних Валерія Паламарчука очікувала зустріч з господарками турніру - збірною Фінляндією та з неочікувано спекотною місцевою погодою. "+39" - саме з таким показником температури
обидві команди розпочали матч. 

Стартового запалу українок вистачило на 20 хвилин і в цьому проміжку "жовто-сині" мали чудові шанси відкривати рахунок. Спочатку Юлія Христюк вийшовши віч-на-віч з кіпером невдало розпорядилася м'ячем, а згодом Аліна Годунко з вигідної позиції не зуміла переграти першого номера фінок.
Поступово фінки перейняли ініціативу і повністю заволоділи ситуацією на полі. Перевага господарів втілилася на 17 хвилині - дальній постріл став результативним 1:0. До перерви рахунок не змінився і команди пішли на перерву за мінімальної переваги Фінляндії.

У другому таймі фінки продовжили грати першим номером і змусили добре попрацювати нашим дівчатам у відборі мяча. Українки ж відповідали контр-випадами та вони, на жаль, не приносили особливого загострення. До завершення матчу команди провели велику кількість замін. Під занавіс матчу Фінляндія ще двічі засмутила нашу збірну та в підсумку здобула переконливу перемогу 3:0.

Наступний матч збірна України проведе 17 травня проти збірної Польщі, яка сьогодні поступилася футболістками з Угорщини 3:6.
МиЗбірна, WU-16, Паламарчук, дівоча збірна України з футболу, Ю-17, жіноча збірна, відбір Чемпіонату Європи, женский футбол, Турнір розвитку УЄФА
ТУРНІР РОЗВИТКУ УЄФА WU-16
15.05.2018 - Фінляндія - Еріккіла Арена - 95 глядачів
ФІНЛЯНДІЯ WU16 - УКРАЇНА WU16 - 3:0 (1:0)

Голи: Карьялайнен 17, Со 69, Кортелайнен 80+5

УКРАЇНА WU16: Темник (Петровець 77) - Кушнір (Мельник 41), Стрельцова (Смеречинська 41), Мущенська (Зубач 77), Христюк (к) (Шульженко 58), Котик, Бордюг, Тян (Іванченко 22), Годунко (Немець 70), Кревська (Корнацька 70), Кривицька (Шмандроська 41)

Інші матчі:
Угорщина WU16 - Польща WU16 - 6:3 (2:2)


©2018 womensfootball.com.ua



Стаття:

WU16: Фінляндія - Україна - 3:0. «Фінська сауна» для України



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz