WU16: Україна - Польща - 1:1. Втрачена перемога на останніх секундах


17.05.18  1031
МиЗбірна, WU-16, Паламарчук, дівоча збірна України з футболу, Ю-17, жіноча збірна, відбір Чемпіонату Європи, женский футбол, Турнір розвитку УЄФА
17 травня дівоча збірна України до 16 років зіграла другий матч на Турнірі розвитку УЄФА, який триває у Фінляндії. На цей раз суперниками для підопічних Валерія Паламарчука стали футболістки з сусідньої нам Польщі.  

Стартові хвилини матчу дали зрозуміти, що українки дадуть бій. Саме наша збірна доволі швидко заволоділа ініціативою і перших хвилин десять гра проходила переважно на стороні поля полячок. Вже на 11 хвилині чудову триходівку розіграли наші футболістки та Надія Іванченко не встигла замкнути дальню стійку. Ближче до середини тайму гра вирівнялася. Все більше боротьби розпочалося в центрі поля. Головна загроза зі сторони Польщі - удари з дальньої відстані. Один з таких прийшов в поперечку наших воріт. На цей момент "жовто-сині" відповіли двома небезпечними ударами Юлії Христюк та на рахунок вони так і не вплинули. З нулями на табло команди пішли на перерву.

Заміни після перерви додали активності в грі наших дівчат. На 43 хвилині прорив Ірини Кушнір мала замикати Анастасія Шульженко - повз ворота. А вже через деякий час сама Ірина вже створила гольовий момент та в останній момент захисники суперниць вибили мяч на кутовий. Гол назрівав. І символічно, що результативний удар вийшов у капітана команди - Юлії Христюк, яка потужним ударом під поперечку вивела свою збірну вперед, 1:0.
Поляки трохи запанікували і цим могли скористатися наші футболістки та
брак майстерності дався взнаки. Під занавіс матчу команди обмінялися гострими моментами, а точніше ударами в поперечку воріт. Та роковим для України стала 5-та додана хвилина і штрафний біля власного карного майданчика. Після виконання стандарту гравець "червоно-білих" першою зіграла на добиванні, потужним ударом пробивши всю оборону і кіпера українок - 1:1.

Згідно Регламенту змагань, після нічийного результату команди мають визначити символічного переможця у серії післяматчевих пенальті. Переможець в цій серії здобуває два очки, а інша команда - один заліковий бал. В футбольній лотереї більш успішними стали саме футболістки збірної Польщі, які з рахунком 5:3 святкували перемогу.

Завершальний матч збірна України проведе 19 травня проти збірної Угорщини, яка свій матч програла футболістками з Фінляндії 0:3.
МиЗбірна, WU-16, Паламарчук, дівоча збірна України з футболу, Ю-17, жіноча збірна, відбір Чемпіонату Європи, женский футбол, Турнір розвитку УЄФА
ТУРНІР РОЗВИТКУ УЄФА WU-16
17.05.2018 - Фінляндія - Еріккіла Арена - 47 глядачів
УКРАЇНА WU16 -
ПОЛЬЩА WU16 - 1:1 (0:0) - по пенальті 3:5
Голи: Христюк 55 - Качор 80+5

УКРАЇНА WU16: Петровець - Стрельцова (Шульженко 41), Корнацька (Годунко 62), Христюк (к), Іванченко (Кушнір 41), Котик, Зубач, Бордюг (Смеречинська 62), Тян (Мущенська 41), Кревська, Немець (Шмандровська 62 (Мельник 80+2))

Інші матчі:
Угорщина WU16 - Фінляндія WU16 - 0:3 (0:0)

Турнірна таблиця після 2-го туру:
1. Фінляндія - 6 (6-0)
2. Угорщина - 3 (6-6)
3. Польща - 2 (4-7)
3. Україна - 1 (1-4)

©2018 womensfootball.com.ua


Стаття:

WU16: Україна - Польща - 1:1. Втрачена перемога на останніх секундах



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz