ЖФК «Багіра» Кропивницький зіграла з ветеранами футболу


09.02.18  1360
ЖФК Багіра, Кропивницький, Женский футбол Кировоград, Алексей Стрельцов, АЖФКО, дівочий футбол
Єдиний кропивницький жіночий футбольний клуб «Багіра» провів товариський матч із ветеранами футболу нашого обласного центру на чолі з тренером-викладачем комплексної ДЮСШ №2 Володимиром Терешонком.

Зустріч проходила у Вищому професійному ліцеї №2. За відведені регламентом два тайми по 25 хвилин кожен, у ворота обох команд побувало 25 м’ячів. З рахунком 15:10 перемогли ветерани.

Голова асоціації жіночого футболу області, головний тренер «Багіри» Олексій Стрельцов був ініціатором даного спарингу та по його завершенні відзначив, що зустріч проводилася задля набуття ігрової практики його підопічних, популяризації жіночого футболу:
- Асоціація жіночого футболу Кіровоградської області продовжує на практиці знайомити бажаючих із жіночим футболом. Ми вже грали зі збірною журналістів Кропивницького, тепер провели матч із ветеранами. Вони дали моїм футболісткам добрий урок, показавши клас індивідуальної майстерності та командних дій. В даних спарингах результат не головне: я прагну, щоб жіночий футбол побачило якомога більше людей, щоб ним цікавилися. Це сприятиме його розвитку в нашому місті. Плануємо провести ще кілька товариських зустрічей. Запрошую всіх бажаючих побачити та відчути жіночий футбол в дії.

Тренер ветеранської команди Володимир Терешонок залишився задоволеним грою, відзначив організованість дівчат:
- Були емоції, хороша атмосфера. По грі відзначу організованість «Багіри». В них є навички, певний зміст у грі. Хотілося б, щоб дівчатам більше допомагали. Наставник жіночої команди Олексій Стрельцов молодець – взявся розвивати жіночий футбол. Сама ідея проведення товариських ігор з дівчатами дуже хороша та потрібна - це сприяє розвитку жіночого футболу.

Інформаційний портал Кіровоградщини - Гречка


Стаття:

ЖФК «Багіра» Кропивницький зіграла з ветеранами футболу



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz