1/4 Кубок України 18/19. «Львів-Янтарочка» Львів - «Єдність-ШВСМ» Плиски - 1:0


18.11.18  1305
Кубок України серед жінок, Кубок України, жінки футбол, Єдність Плиски, жіночий Кубок України, женский футбол, ФФУ, Львів-Янтарочка, ПФК Львів, ЖФК, Сапронов
(Інформаційна служба ФК «Львів»): ФК «Львів-Янтарочка» переміг «Єдність-ШВСМ» у матчі 1/4 фіналу розіграшу Кубка України серед жіночих команд сезону 2018/2019!

Протистояння «синьо-золотих левиць» із командою з Плисок було по-справжньому кубковим: жоден з чвертьфіналістів не бажав поступатися на футбольному полі та волів здобути перемогу в останньому офіційному матчі 2018 року. Інтригу підігрівав й той факт, що у межах чемпіонату України остання зустріч цих колективів не виявила найсильнішого – 1:1.

Перший тайм пройшов в обопільних атаках претендентів на півфінал. Трохи більше гольових можливостей було у львів’янок. На 13-й хвилині Яруш була близькою до того, щоб відкрити рахунок у зустрічі, у середині першої 45-хвилинки Олівейра ударом зі штрафного перевірила на міцність поперечину, а по завершенню півгодини гри Амброзіо із вигідної позиції не влучила у рамку воріт.

Голкіпер «Львів-Янтарочки» Соуза також не сумувала у воротах, щонайменше двічі бразилійці довелося потурбуватися за те, аби м’яч не опинився у сітці господарок. Одного разу допоміг каркас воріт, коли удару завдавала Боярова, а перед перервою вже безпосередньо воротар витягнула «сферу» з лівого від себе кута після «пострілу» Лашко.

Друга половина зустрічі розпочалася із небезпечного удару Яруш по воротах Ібрагімової, проте голкіпер «Єдності» продемонструвала дива реакції, не дозволивши шкіряній кулі перетнути лінію воріт. У подальшому ж команди змістили акценти у грі, пожертвувавши комбінаційним мереживом атак на користь надійності позаду. Як підсумок, кубковий поєдинок не обмежився 90 хвилинами, і переможця довелося вирішувати у додатковий час.

Вирішальною миттю стала швидкісна контратака львів’янок на 95-й хвилині: Яруш її по центру розігнала, а Манзюк успішно завершила, не залишивши шансів Ібрагімовій. «Містянки» мали кілька шансів розвинути свій успіх та остаточно зняти усі питання щодо виходу до півфіналу змагань. Цьому, зокрема, сприяло вилучення Скидан за другу жовту картку та вихід на заміну Куп’як. Саме активність свіжої Соломії та її рейди правим флангом призвели до того, що спочатку Худа, замикаючи дальню стійку, не поцілила у ближній кут, а згодом влучності у завершальній фазі бракувало Ольховській.

«Ми припускали, що гра буде складною, оскільки це кубкове протистояння, що складається з одного матчу. «Єдність-ШВСМ» – команда дуже хороша, гідна. І ми мали моменти, і у них вони були. Гра вийшла кубковою, в якій ніхто не хотів здаватися. Тому довелося виявляти найсильнішого в додатковий час. Добре, що вгадали із заміною. Манзюк забила дуже важливий м’яч. Я так і припускав, що гра буде до одного м’яча. Довелося переживати за результат протягом 120 хвилин зустрічі. Добре, що дівчата витримали фізично до фінального свистка. У підсумку, заслужено виграли і пройшли у півфінал Кубка. Приємно, що завершили цей рік на хорошій ноті. Ми поставили перед собою мету – дійти до фіналу турніру, будемо її дотримуватися. До того ж, не знімається завдання бути в трійці призерів у чемпіонаті. Намагатимемося посилитися взимку і добре підготуватися до весняної частини сезону», – сказав після матчу головний тренер «синьо-золотих левиць» Сергій Сапронов.

У півфіналі, що відбудеться у 2019 році, команда Сергія Сапронова поміряється силами із «Восходом» з Херсонської області.


Повний матч

КУБОК УКРАЇНИ 2018-2019 - 1/4 ФІНАЛУ
17 листопада 2018 р. - м.Винники - стадіон ім. Б.Маркевича - 200 глядачів

«ЛЬВІВ-ЯНТАРОЧКА» (Львів) – «ЄДНІСТЬ-ШВСМ» (Плиски) – 1:0 (0:0, 0:0)
Голи: Манзюк 95

ЛЬВІВ: Соуза - Лукач, Ольховська, Головко, Гриценок, Мостова (Манзюк 68), Перейра, Яруш (Іванченко 120+1), Худа, Олівейра (Куп'як 99), Амброзіо
Запасні: Славич - Куніна
Тренер – Сергій САПРОНОВ

ЄДНІСТЬ: Ібрагімова - Боярова, Ілліна, Козуб Кр., Кравченко, Лашко, Постол (Давиденко 105+1), Мазурова, Чичинадзе, Вегерич (Мажара 101), Скидан
Запасні: Кислова - Ковб, Малиновська
Тренер – Роман ЗАЄВ

Арбітр – Романюк А. (Івано-Франківськ) – Матковська М. (Хмельницький), Волощук А. (Чернівці) – Чайка І. (Львів)
Спостерігач арбітражу – Дмитрук Я. (Рівне).

Попередження: Перейра 120+2 - Ілліна 22, Скидан 37, Боярова 61, Лашко 115
Вилучення: Скидан 105 (друге попередження)


Стаття:

1/4 Кубок України 18/19. «Львів-Янтарочка» Львів - «Єдність-ШВСМ» Плиски - 1:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz