ПФК «Львів» – бронзовий призер «Футбольної весни-2019»!


16.03.19  850
ігровий день, Футбольна Весна 2019, жіночий футбол України, ФФУ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Винники, Львів, Ятрань, ПФК ЛЬвів
фото Романа Породько
(Інформаційна служба ПФК «Львів»):Жіноча команда професійного футбольного клубу «Львів» у матчі за третє місце «Футбольної весни-2019» обіграла «Ятрань-Берестівець» з Черкащини і здобула бронзові нагороди всеукраїнських змагань.

Після поразки у півфіналі від чинного чемпіона харківського «Житлобуду-2» львів’янки прагнули реабілітуватися перед своїми вболівальниками у поєдинку за третє місце. За іронією долі у протистоянні за бронзові нагороди «синьо-золоті левиці» боролися із «Ятранню-Берестівець», колективом, який команда Сергія Сапронова здолала у серії пенальті під час матчу групового етапу.

Як і минула зустріч цих команд, призовий матч «Львова» та «Ятрані-Берестівець» був в’язким та характеризувався великою кількістю боротьби у центрі поля і браку під час конструктивної гри. У першому таймі «містянки» не використали хорошу нагоду біля воріт суперниць – Манзюк не зуміла замкнути поперечний простріл Яруш.

Після перерви «Львів» посилив тиск на протилежній половині поля, однак до акцентованого завершення атак справа не доходила. «Ятрань-Берестівець» великими силами захищалася і робила це досить успішно, ведучи гру до післяматчевої лотереї.

Усе вирішив забитий м’яч вже у компенсований арбітром час. Петрик продемонструвала індивідуальну майстерність, пройшовши на швидкості двох опонентів, після чого проти гравчині львівської команди порушили правила у штрафному майданчику. Сама ж постраждала невідпорним ударом реалізувала пенальті – 1:0.

Таким чином, «Львів» у дебютному виступі на «Футбольній весні-2019» зумів увійти до трійки найкращих команд українського жіночого футболу. До того, ж бразильську футболістку команди Камілу Амброзіо було визнано найкращим захисником турніру!

Всеукраїнський турнір «Футбольна весна – 2019»
15 березня 2019 - м.Винники - матч за 3 місце
ПФК «Львів» – «Ятрань-Берестівець» (Уманщина) – 1:0 (0:0)
Голи: Петрик 60+2

«Львів»: Славич – Лукач, Амброзіо, Головко, Зезюкіна, Мостова (Рібейро 31), Яруш, Перейра (Іванченко 31), Куп’як (Куніна 52), Петрик, Манзюк (Ольховська 52)

«Ятрань-Берестівець»: Денищич – Земляна, Сівець, Моспан, Кравченко, Авдєєва, Загуменна, Комар, Янчук, Гнидюк, Косік



Стаття:

ПФК «Львів» – бронзовий призер «Футбольної весни-2019»!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz