4-й тур Перша ліга 18/19: «Полісся» Житомир - «Маріупольчанка» Маріуполь - 0:0


29.10.18  702
Маріупольчанка, ЖФК, Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, смт. Романів, футбол жінки, Мариупольчанка, Полісся Житомир
(Олександр Сташенко): 28 жовтня 2018 року на стадіоні ДЮСШ смт. Романів в 4-му турі Першої ліги Чемпіонату України серед жіночих команд ФК «Полісся» м. Житомир приймав бронзового призера Чемпіонату України по першій лізі сезону 2017–2018 років, фаворита та лідера нинішнього Чемпіонату в нашій групі ФК «Маріупольчанка» м.Маріуполь.

Тренерський склад господарів випустив на поле тих гравців, які неділю тому здобули перемогу над ФК «Луганочка–Спартак» Луганська обл., як кажуть переможний склад не міняють, за виключенням Ільчук Софії, яка отримала травму і не змогла вийти на поле, її замінила досвідчена Юлія Голуб.
З перших хвилин матчу гості дали зрозуміти, що приїхали за перемогою, заволодівши ініціативою, подовгу контролювавши м’яч. ФК «Полісся» програвши початок першого тайму з десятої хвилини все частіше та впевненіше почали йти вперед на, що гості відповіли грубими діями в захисті. Штрафні у виконанні Маркусь Олександри мали завершуватись взяттям воріт, але впевнена гра воротаря, штанга та перекладина ставали на заваді. Перший тайм завершився вже в під диктовку господарів, але на табло так і залишилось 0:0.

Другий тайм почався зі шквальних атак гостей, які раз по разу з середніх так і дальніх відстаней стали перевіряти нашого воротаря Анастасію Кибиш, яка сьогодні відстояла на відмінно, неодноразово виручаючи нашу команду. Десь з 20,23 хвилин розпочалась боротьба на кожному клаптику поля, жодна з команд не хотіла поступатися, футболістки не прибирали ніг, жорстка боротьба за верхові м’ячі, зарядженість гравчинь тримала вболівальників в захваті до фінального свистка, бойова нічия 0:0. Після сьогоднішньої нічиєї ФК «Полісся» набравши чотири очки піднявся на третю сходинку турнірної таблиці, відстаючи від лідера ФК «Маріупольчанка» м. Маріуполь на три очки, зберігаючи всі шанси на вихід в плей - оф Чемпіонату України. Наступну гру ФК «Полісся» м. Житомир проведе 02 листопада 2018 року на виїзді зустрінеться з командою СК «Вишневе» м. Вишневе, Київська область.

Приємно те,що на наші матчі приходить все більше глядачів. Деякі йдуть підтримати Шпак Галину, інші Кудру Тетяну, приходять родичі, знайомі та друзі дівчат, ветеранська команда «Еней» Романів, вихованці ДЮСШ смт. Романів.
ФК «Полісся» висловлює подяку Управлінню національно - патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА, відділу сім’ї, молоді та спорту Романівської РДА,Романівській районній федерації футболу, керівництву Романівської ДЮСШ, вболівальникам за фінансову та моральну підтримку нашої команди.
Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 4 тур
28 жовтня 2018 року - смт.Романів - стадіон "ДЮСШ" - 100 глядачів
«ПОЛІССЯ» (Житомир) - «МАРІУПОЛЬЧАНКА» (Маріуполь) – 0:0

Полісся: Кибиш - Кудра, Гусак, Костюк (Явушева 83), Шпак, Голуб, Гриневич, Ковальчук, Дубина, Фірсова

Маріупольчанка: Гараніна - Вінокурова, Крадожон, Лиха, Мисловська, Кайдаловська, Галак, Курдюк, Завідова, Салай, Сидорова
Запасні: Ярецька, Воронова, Кулаковська

Арбітри: Вакулко І. (Рівненська обл.) - Олійник Д. (Черкаська обл.), Резнік А. (Київська обл.) - Гавловський В. (Житомирська обл.)
Спостерігач арбітражу: Мазуренко Н. (Київська обл.)

Попередження: Дубина 82






Стаття:

4-й тур Перша ліга 18/19: «Полісся» Житомир - «Маріупольчанка» Маріуполь - 0:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz