Де дивитися фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА 2018?


23.05.18  2683
Фінал Київ 2018, UEFAFinal, ліга чемпіонів, Андрущак, жіноча збірна, женский футбол, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL
Завдяки партнерам УЄФА в сфері мовлення фінал жіночої Ліги чемпіонів між "Вольфсбургом" і "Ліоном" можна буде дивитися по всьому світу.

Фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА пройде 24 травня в Києві. За матчем між "Вольфсбургом" і "Ліоном", які зустрінуться на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського о 19:00 за місцевим часом (18:00СЕТ), можна буде спостерігати по всьому світу.

У країнах, де не передбачено телевізійних трансляцій, за фіналом можна буде стежити за допомогою стрімінга на UEFA.com і UEFA.tv.

З півночі за київським часом на UEFA.com і UEFA.tv буде доступний відеоогляд матчу.

Фінал Київ 2018, UEFAFinal, ліга чемпіонів, Андрущак, жіноча збірна, женский футбол, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCLДе дивитися: список офіційних мовників (можуть бути зміни)
Європа
Бельгія: Proximus
Чехія: O2
Данія: Viasat
Фінляндія: Viasat
Франція: Canal +, France 2
Німеччина: Sport1
Греція: OTE
Угорщина: MTVA
Ісландія: Vodafone#
Ізраїль: The Sports Channel
Нідерланди: Ziggo Sport
Норвегія: Viasat
Польща: Polsat
Росія: Match TV
Іспанія: MediaPro
Швеція: Viasat
УКРАЇНИ: ФУТБОЛ 2
Великобританія: BT Sport, BBC (тільки на цифрових платформах)

За межами Європи
Бразилія: ESPN
Латинська Америка і країни Карибського басейну: ESPN

Пряма трансляція жіночого фіналу Ліги чемпіонів "Вольфсбург" - "Ліон" відбудиться 24 травня о 19:00 на каналі "Футбол 2"
Відзначимо також, що телеканали "Футбол 1" і "Футбол 2" повністю забезпечують виробництво трансляції фіналу. Сигнал буде передаватися на весь світ. "УЄФА довірив нам повне виробництво жіночого фіналу ЛЧ. Ми – партнери УЄФА, багато років співпрацюємо.

В організації трансляції буде задіяно понад 140 осіб. Висвітлювати матч 16 камер, ще 10 для виробництва супроводжуючого контенту і роботи студії, яка буде розташована на стадіоні. Ефір ми плануємо зробити максимально "жіночим". Ведучою в студії буде Алла Бублій, експертами будуть виступати: Ія Андрущак, Ольга Овдійчук, Катерина Монзуль. Еля Іванюкович і Влада Щеглова – журналісти, що висвітлюють матч. Ну і Євген Левченко, який відмінно розбирається в жіночому футболі, складе компанію Аллі у студії", - розповідає про деталі підготовки директор телеканалів "Футбол 1"/ "Футбол 2" Олександр Денисов.
Фінал Київ 2018, UEFAFinal, ліга чемпіонів, Андрущак, жіноча збірна, женский футбол, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL


Стаття:

Де дивитися фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА 2018?



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz