«Футбольна весна 2019»: Львів - Ятрань-Берестівець - 0:0 (п.п. 3:2)


13.03.19  978
ігровий день, Футбольна Весна 2019, жіночий футбол України, ФФУ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Винники, Львів, Ятрань, ПФК ЛЬвів
фото Євгена Кравса
(Інформаційна служба ПФК «Львів»): Жіноча команда професійного футбольного клубу «Львів» здобула перемогу над «Ятранню-Берестівець» у серії післяматчевих пенальті та виборола путівку до півфіналу «Футбольної весни-2019».

Обидва колективи виграли свої матчі у костопільської «Родини-Ліцей», тому в очному протистоянні лідерів групи «В» вирішувалося, хто стане найсильнішим та попрямує до півфінальної стадії змагань.

У перебіг подій завершальної зустрічі групового етапу втрутилася погода. Сильні пориви вітру заважали командам показувати змістовний футбол, до цього ще й додався брак футболісток у комбінаційній грі. Тому у перші півгодини гри було створено один гольовий момент на два клуби – міг відзначитися «Львів». У середині тайму пройшла хороша вертикальна передача на Араужо, яка на швидкості намагалася перекинути воротаря, проте остання зреагувала на удар та перевела м’яча на кутовий.

У другій половині поєдинку погода трохи змилувалася над претендентами на півфінал, і львів’янки міцно зачинили суперниць на їх половині поля. Мала шанс відзначитися Перейра, проте з кількох метрів не поцілилила у лівий нижній кут воріт. Стала у нагоді «Ятрані-Берестівець» і поперечина під час навісної подачу Круз з правого флангу. Останні 15 хвилин зустрічі «синьо-золоті левиці» провели у безкінечних спробах в основний час вирвати перемогу.

Однак, за підсумками 60 хвилин гри було зафіксовано нульову нічию, яка вивела і «Львів», і «Ятрань-Берестівець» до четвірки найсильніших у плей-офф.

Також вперше на «Футбольній весні – 2019» команди вдалися до пробиття серії післяматчевих пенальті. Майстерність голкіпера «Львова» Ірини Славич, яка відбила три «постріли» з 11-метрової позначки, дозволила «містянкам» посісти перше місце у групі «В» та потрапити у півфіналі на харківський «Житлобуд-2».

Футбольна битва «Львова» та «Житлобуду-2» за вихід до фіналу турніру відбудеться 14 березня о 14:00 у Винниках.

«Це була гра за фінальне розташування команд, хто і за яке місце боротиметься у вирішальних матчах турніру. Ніхто не хотів поступатися на футбольному полі. Зазначу, що зміст гри команди ще залишає бажати кращого. Але для того ми і граємо на цьому турнірі, щоб згодом визначитися з людьми і стабілізувати склад до першої зустрічі чемпіонату з «Житлобудом-1». Зараз же усі колективи знаходяться приблизно в рівних фізичних кондиціях. Тому шанси в півфіналі у нас будуть. Головне – налаштувати дівчат на гру», – зазначив після матчу головний тренер жіночої команди ПФК «Львів» Сергій Сапронов.

Всеукраїнський турнір «Футбольна весна – 2019»
13 березня 2019 - м.Винники - Група «В». 3-й тур
ПФК «Львів» – «Ятрань-Берестівець» (Уманщина) – 0:0 (по пен. 3:2)
Післяматчеві пенальті: (+):Яруш, Галан, Іванченко, (-): Зезюкіна, Купяк   ---  (+): Сівець, Кравченко, (-): Моспан, Авдєєва, Янчук

«Львів»: Славич - Лукач, Ольховська, Зезюкіна, Купяк, Яруш, Перейра (Рібейро 41), Галан, Петрик (Сена 41), Амброзіо (Манзюк 51), Арауджо (Іванченко 51)

«Ятрань-Берестівець»: Денищич - Земляна, Сівець, Моспан, Кравченко, Косік, Авдєєва, Загуменна, Комар (Бічуй 60+1), Янчук, Гнидюк



Стаття:

«Футбольна весна 2019»: Львів - Ятрань-Берестівець - 0:0 (п.п. 3:2)



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz