«Футбольна весна 2019»: Родина-Ліцей - Ятрань-Берестівець - 0:3


12.03.19  692
ігровий день, Футбольна Весна 2019, жіночий футбол України, ФФУ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Винники, Львів, Родина, ЯтраньДругий ігровий день розпочався матчем групи "В", в якому костопільська "Родина-Ліцей" зіграла з "Ятрань-Берестівець" Уманського району. Відмітимо, що для уманчанок це була перша гра на турнірі «Футбольна весна – 2019».

Скучивши за грою і дещо оновивши свій склад "Ятрань" з перших хвилин почала диктувати свою гру. Активні дії атакуючої ланки команди призвели до швидкого взяття воріт - Роксолана Комар відкрила рахунок у цій зустрічі - 1:0. Свою перевагу уманчанки збільшили майже перед перервою. На цей раз гольову атаку завершила Марина Косік.

У таймі другому вже активніше заграли і футболістки з Костополя, та все ж у грі молодих виконавців "Родини", окрім великого бажання було і багато браку. Найактивніше виділялася Аліна Годунко, яка грала на вістрі атаки і мала декілька гарних моментів, щоб відзначитися.
Натомість "Ятрань" спокійно довела матч до перемоги і під занавіс матчу забила ще раз - результативна гра і дубль Роксолани Комар приносить команді перші три залікові пункти.

13 березня у команди з Костополя вихідний, а підопічні Володимира Пею зіграють вирішальну гру в групі з львівським колективом ПФК "Львів". Початок о 10:00

Всеукраїнський турнір «Футбольна весна – 2019»
12 березня 2019 - м.Винники - Група «В». 2-й тур
«Родина-Ліцей» (Костопіль) -
«Ятрань-Берестівець» (Уманщина) 0:3 (0:2)
Голи: Комар 5,35, Косік 24

«Родина-Ліцей»: Чорна – Зубач, Буднік, Котик, Канарська, Старухіна (Щур 48), Годунко, Руда (к), Салівончик (Мущенська 31), Баліна, Корнацька (Шмандровська 57)

«Ятрань»: Денищич - Земляна, Сівець, Моспан, Авдєєва, Комар (Назаренко 68), Косік (Бічуй 54), Гнидюк, Янчук, Кравченко, Загуменна (к) (Мажара 57)

Попередження: Котик 14, Буднік 39 - немає


Стаття:

«Футбольна весна 2019»: Родина-Ліцей - Ятрань-Берестівець - 0:3



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz