ЖФК «Житлобуд-1» Харків – срібний призер «Футбольної весни-2019»!


16.03.19  774
Фінал, Футбольна Весна 2019, жіночий футбол України, ФФУ, 
Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Винники, Харьков, 
Житлобуд-2, Жилстрой-2, Житлобуд-1
фото Романа Породько
(Інформаційна служба ЖФК «Житлобуд-1», fczh1.com):15 березня відбувся заключний матч Всеукраїнського турніру "Футбольна весна". В матчі за перше місце сперечалися дві харківські команди: "Житлобуд-1" та "Житлобуд-2".

Несподіванна непріємність чекала на нашу команду ще до початку матчу. На предматчевій розминці зазнала травму Апанащенко та вместо неї з перших хвилин матчу на полі вийшла Таїсія Нестеренко.

Команди почали матч досить інтенсивно, з перших же хвилин перевіряючи слабкі сторони один одного. До того ж безперервний дощ створював певні труднощі в контролі м'яча. На жаль, перший же момент, який створили гості, став для них гольовим. Малахова розрізала точним пасом наш центр захисту і вивела Калініну на побачення з воротарем. Точний удар в дальній кут воріт - 0:1.
 
На 19 хвилині Андрухів пробивала в ближній кут, але Саніна в падінні перевела м'яч на кутовий. На 21 хвилині гравці "Житлобуду-1" отримали штрафний, але удар Кочнєвої прийшовся прямо в руки воротарю. А ось дійсно 100% момент у нашої команди був на 25 хвилині гри. Точний навіс Куніної з кутового у воротарський знайшов Костюченко, але Самсон в неймовірному стрибку витягнула м'яч з-під поперечини.

Вже з початку другого тайму гості збільшили темп і стали більш активно пресингувати нашу команду. "Житлобуд-1" змушене закрився на своїй половині поля та зрідка відповідав швидкими контратаками в особі Овдійчук, Куніної і Шевчук. Однак, активний пресинг приніс плоди гостям. На 48 хвилині Калініна знову втекла від наших захисників і сильно пробила у створ воріт. І якщо Саніна насилу, але впоралася з ударом, то добивання Андрухів не залишило нам ніяких шансів. 0:2.

Боротьба на полі тривала до останньої секунди матчу, гравці "Житлобуду-1" всіма силами йшли в атаку, проте, пройти оборону суперника не вдавалося. Фінальний матч завершився. 0:2. Наша команда отримала срібло "Футбольної весни" 2019.

2019. Всеукраїнський турнір "Футбольна весна"
15.03.2019 - стадіон ім. Б. Маркевича (Винники) - Фінал
ЖИТЛОБУД-1 (Харків) -
ЖИТЛОБУД-2 (Харків) - 0:2 (0:1)
Голи: Калініна 14, Андрухів 49

ЖИТЛОБУД-1: Саніна І.(к) - Алексанян, Костюченко, Утицьких, Басанська, Кочнєва, Хаванська, Куніна, Шевчук, Апанащенко (Нестеренко 0 (Мозольська 49)), Овдійчук

ЖИТЛОБУД-2: Самсон - Василюк, Рижова, Подольська, Сірмай, Полюхович, Китаєва (Котяш 59), Скориніна (Головач 50), Андрухів, Малахова, Калініна (к) (Кравчук 60+1)

Попередження: Хаванська 23 - Василюк 22, Самсон 27, Китаєва 33

Відео 1 тайм

Відео 2 тайм



Стаття:

ЖФК «Житлобуд-1» Харків – срібний призер «Футбольної весни-2019»!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz