«Футбольна весна 2019»: 1/2 фіналу. Житлобуд-1 - Ятрань-Берестівець - 3:0


14.03.19  733
ігровий день, Футбольна Весна 2019, жіночий футбол України, ФФУ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Винники, Львів, Житлобуд-1, Ятрань
(Інформаційна служба ЖФК «Житлобуд-1», fczh1.com):14 березня відбувся півфінальний матч Всеукраїнського турніру "Футбольна весна" 2019. Нашій команді протистояла найкраща команда, що зайняла друге місце з трьох груп - "Ятрань-Берестівець".

Цей матч для нашої команди був важливим не тільки з турнірної точки зору, але і своєрідним психологічним бар'єром, який просто необхідно було подолати. Адже в минулому році на стадії 1/2 фіналу "Житлобуд-1" поступився в серії післяматчевих пенальті і в підсумку посів 3 місце.

І цей важливий момент фактично команда подолала після того, як на 10 хвилині матчу Нестеренко відкрила рахунок в грі. Запекла боротьба в центрі поля, без єдиного шансу для суперника, який за весь матч так і не зміг нанести хоча б один удар по нашим воротам.

Ледве почався другий тайм, як Куніна розібралася з воротарем "Ятрані" і подвоїла перевагу в грі. 12 хвилин знадобилося Мозольськой, щоб вийшовши на поле, забити свій черговий м'яч у кар'єрі. На 58 хвилині Ганна зіграла до кінця з воротарем, змусила її випустити м'яч практично з рук і пробила точно в порожні ворота.

3:0 - остаточний рахунок в матчі. У другому півфіналі "Житлобуд-2" впевнено розібрався з ПФК "Львів" з аналогічним рахунком і вийшов також у фінал змагань.

15 березня о 13:00 нас чекає топ-матч Всеукраїнського турніру "Футбольна весна" "Житлобуд-1" - "Житлобуд-2"!

Максим РАХАЄВ: Грою задоволений, команда повністю виконала установку на матч, забили те, що залетіло. Те, що суперник не пробивав по нашим воротам, то можливо вони налаштовувалися на нічию, а може і наша оборона непогано зіграла. У другому таймі у нас було два 100% моменти, і ми їх використали.
- Важко грати проти таких команд?
- Вчорашня гра була по важче. Гравці грали більше в пас і змусили понервувати наших півзахисників.
- Команда стала грати по-новому
- Все вірно, ми стали грати більше в пас. Суперники нас добре вивчили за попередніми матчами і очікують від нас флангових навісів у штрафну, ми ж тепер намагаємося більше контролювати м'яч і робити більш проникающі передачі в штрафну.

2019. Всеукраїнський турнір "Футбольна весна"
14.03.2019. 12.30 - ім. Б. Маркевича (Винники) - 70 глядачів
ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ (Уманщина) - 3:0 (1:0)
Голи: 1:0 Нестеренко (10), 2:0 Куніна (35), 3:0 Мозольська (58).

ЖИТЛОБУД-1: Шульга, Алексанян (Саніна Ж., 39), Костюченко, Утіцьких, Басанська (Соломаха, 39), Кочнєва, Хаванська (Андрущак, 46), Куніна (Мозольська, 46), Шевчук, Нестеренко, Овдійчук.

ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ: Денищич, Земляна, Сівець, Моспан, Кравченко, Косік (Семенюк, 24 - Бічуй, 56), Авдеева, Загуменна, Комар (Назаренко, 58), Янчук, Гнидюк

Попередження: немає - Моспан 53

Стаття:

«Футбольна весна 2019»: 1/2 фіналу. Житлобуд-1 - Ятрань-Берестівець - 3:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz