Ліана Бочковська: «Завжди згадуємо ті часи, коли грали разом у Бердичеві»


22.03.18  952
Ліана Бочковська, Бердичів, Житомирщина, РІО Бердичів, футбол, 
жінки у футболі, женский футбол, спорт, Вища ЛігаБердичівська футболістка Ліана Бочковська останні півроку пропустила через травму, але, незважаючи на це, вона була визнана «Найкращою футболісткою Бердичева 2017 року» згідно опитування, яке було ініційоване Бердичівською міською федерацією футболу.

У 2017 році Ліана Бочковська виступала за команду «Пантери» з Умані у Вищій лізі Чемпіонату України, а також у складі «Пантер» стала Чемпіонкою України з пляжного футболу та була визнана найкращим гравцем цього турніру. Нещодавно на Львівщині відбувся Зимовий Чемпіонат України з футболу і Ліана Бочковська взяла участь у змаганнях, виступаючи за команду «Пантери».

– Ліана, вітаємо тебе зі званням «Найкращої футболістки Бердичева 2017 року». Чи була для тебе ця нагорода несподіваною?

– Величезне спасибі Бердичівській міській федерації футболу за нагороду та подяка вболівальникам, які підтримали мене під час голосування. Мені дуже приємно, що я була визнана найкращою футболісткою у рідному місті і ця нагорода була для мене дуже несподіваною.

– Ти пропустила першу половину сезону 2017-2018 через травму, як зараз себе почуваєш?

– На даний момент відчуваю себе відмінно.  Правда, ще не зовсім набрала потрібну форму, але думаю, що до початку офіційних змагань все буде гаразд.

– Як ти провела останні півроку та як себе почувала у першій грі після великої перерви?

– Це були постійні походи до лікарів та не зовсім приємні процедури. Самопочуття у першій грі після перерви було прекрасне, у плані фізичної підготовки було трішки важкувато, відчувалося, що пропустила півроку.

– Крім тебе, ще дві футболістки з Бердичева – Валерія Гаєвська і Дарина Бондарчук – брали участь в Зимовому Чемпіонаті України. Чи встигла ти з ними зустрітися та поспілкуватися?

– Звичайно! Кожного разу, коли бачимося на турнірах, іграх або поза футболом, то тепло спілкуємося, цікавимося, як і що, один у одної, та, звичайно ж, жартуємо. Завжди згадуємо ті часи, коли грали разом у Бердичеві під керівництвом нашого першого тренера у футболі – Володимира Броніславовича Керносенка.

Максим Железницький

Ліана Бочковська, Бердичів, Житомирщина, РІО Бердичів, футбол, жінки у футболі, женский футбол, спорт, Вища Ліга

Стаття:

Ліана Бочковська: «Завжди згадуємо ті часи, коли грали разом у Бердичеві»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz