Огляд матчу. 9-й тур 19/20: «Житлобуд-1» - «Пантери» - 5:0


22.09.19  710
чемпіонат України жінки, сезон 2019-2020, жіночий чемпіонат, Трест Жилстрой, женский футбол, Пантери, Умань, УАФ Вища ліга, Житлобуд-1, Жилстрой, ЖФК, жіночий футбол, НТБ Металіст
фото Гресс Максим
(Прес-служба ЖФК Житлобуд-1, fczh1.com): 21 вересня відбувся матч 9 туру чемпіонату України з футболу серед жіночих команд між "Житлобудом-1" (Харків) та "Пантерами" (Умань).

Після впевненої домашньої перемоги над "Ятранню", харків'янки приймали іншу уманську команду - "Пантери". У складі обох команд в цьому матчі не зіграли Білокур Оксана ("Пантери") та Шевчук Юлія ("Житлобуд-1"), які відбували дискваліфікацію.

Цього разу чекати на перший гол у матчі довго не довелося. Вже на 12 хвилині матчу Апанащенко довгим пасом відправила у атаку правим флангом Надію Куніну і та не схибила - впевнено пробила в ближній кут від воротаря - 1:0. А ще через 6 хвилин Петрик скористалася метушнею у карному майданчику гостей, та швидко розібралася у ситуації, проштовхнув м'яч повз воротаря - 2:0.

"Житлобуд-1" продовжував нарощувати оберти. Чергова атака через Вороніну лівим флангом завершилася прострілом у воротарську, воротар гостей м'яч відбила, а ось з добиванням від Сидоренко гравці "Пантер" вже не впоралися. 3:0. Анна Сидоренко, нарешті, відкрила рахунок забитим м*ячам за "Житлобуд-1".

Наприкінці першого тайму непоганий момент мали гості зі штрафного, але Саніна впевнено зіграла у рамці воріт та витягнула м'яч з-під поперечини, перевівши гру на кутовий.

Після перерви у гру вступила Ганна Мозольська, замінивши Куніну Людмилу, яка й стала героєм другого тайму. На 62 хвилині Мозольська з 11 метрів пробила головою, однак, удар вийшов неточним. На 74 хвилині Кочнєва попадає зі штрафного у поперечину, яка рятує гостей від голу. Але в наступній атаці, гості пропускають четвертий м'яч. Апанащенко виконала навіс з правого флангу на лінію воротарської, звідки Мозольська точним ударом відправила м'яч прямісінько у ворота. 4:0. А ще через п'ять хвилин Ганна Мозольська робить дубль у цій гри, встановивши остаточний рахунок матчу 5:0. Доречі, цей м'яч для Ганни Мозольськой став 135 голом у чемпіонатах України (загалом - 173 в кар'єрі). Але і це ще не все. Цей матч для Ганни Мозольськой став 215 за "Житлобуд-1"!

Якщо мова зайшла про рекорди, то слід зауважити, що на сьогодні в активі "Житлобуду-1" 988 забитих м'ячів і лише 12 голів відокремлює харків'янок від тисячного забитого м'яча! Маємо надію, що тисячний гол команда відсвяткує у цьому році. 

Огляд матчу


2019/20. ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА - 9 тур 
21.09.2019. 15.00 - НТБ Металіст (Високий) - 150 глядачів. 

ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - ПАНТЕРИ (Умань) - 5:0 (3:0) 
ГОЛИ:
 1:0 Куніна Н. (12), 2:0 Петрик А. (18), 3:0 Сидоренко А. (23), 4:0 Мозольська Г. (76), 5:0 Мозольська Г. (81). 

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Мозольська Г. (88) - немає. 

ЖИТЛОБУД-1: Саніна І. - Алексанян К., Утіцьких А., Соломаха С., Кочнєва І., Петрик А., Апанащенко Д., Вороніна Г., Куніна Л. (Мозольська Г., 46), Куніна Н., Сидоренко А. (Нестеренко Т., 55). 
Запасні: Шульга В., Саніна Ж., Костюченко Є., Басанська О., Хаванська Н., . 
В.О. ГОЛОВНОГО ТРЕНЕРА: Рахаєв Максим Костянтинович 


ПАНТЕРИ: Маліборська С. - Ковтун Д., Рибалкіна І., Ткачук А. (Гирська О., 79), Пороходніченко В. (Швець Т., 22), Свердлова А., Онопко(Бочковська) Л., Шилова А., Аслаханова А. (Бєлякова Д., 54), Чорна К., Серемчук В.. 
Запасні: Герасименко А., Жучіна В.. 
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Деренюк Юрій Олександровіч 


Арбітри: Федан Денис (Олександрія) - Піценко Ірина (Олександрія), Лапта Олеся (Харків) - Щепотьєв Андрій (Харків). 
Спостерігач арбітражу: Уваренков Олег (Харків).

Повний матч




Стаття:

Огляд матчу. 9-й тур 19/20: «Житлобуд-1» - «Пантери» - 5:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz