10-й тур Вища ліга 19/20: «ЕМС-Поділля» Вінниця - «Житлобуд-1» Харків - 1:1


11.10.19  1250
чемпіонат України жінки, сезон 2019-2020, жіночий чемпіонат, Трест Жилстрой, женский футбол, ЕМС-Поділля, ВО ДЮСШ, Вища ліга, Житлобуд-1, Жилстрой, ЖФК
Прес-служба ЖФК "Житлобуд 1" (fczh1.com): 11 жовтня, в рамках 10 туру Вищої ліги чемпіонату України з футболу серед жіночих команд зустрічалися "ЕМС Поділля" та "Житлобуд-1".

З самого початку матчу все пішло не за планом харків'янок. Не минуло й хвилини, як господарі поля відкрили рахунок в матчі. Христюк не залишила жодного шансу для Ірини Саніної.
"Житлобуд-1" практично відразу перехопив ініціативу у свої руки та мав декілька моментів, щоб зрівняти рахунок, але не вистачило точності ударам Вороніної та Сидоренко.
Гол назрівав і стався вже на 17 хвилині, Надія Хаванська зуміла пробити воротаря вінницької команди. Ще до перерви харків'янки могли виходити вперед, але везіння було сьогодні на боці "ЕМС Поділля".

На самому початку другого тайму Вороніна заробила пенальті, який взялася бити Утіцьких. На жаль, м'яч пройшов повз воріт в лічених сантиметрах від штанги. "Житлобуд-1" забив другий гол вже на 75-й хвилині гри, однак, суддя зафіксував офсайд. Час матчу, що залишився, вінницькі футболістки закрилися в глуху оборону, яку так і не змогли розкрити харків'янки.

Таким чином матч закінчився з рахунком 1:1. Ця нічия стала вже другою для підопічних Максима Рахаєва в цьому сезоні.


2019/20. ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА - 10 тур
11.10.2019. 13.00 - Хімік (Вінниця) - 150 глядачів.
ЕМС ПОДІЛЛЯ (Вінниця) - ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - 1:1 (1:1)
ГОЛИ: Христюк 1 - Хаванська 18
Нереалізований пенальті: Утіцьких 49

ЕМС-ПОДІЛЛЯ: Темник О. - Куп'як С., Бордюг А., Борисюк Д., Левчук Ю. (Салля Г., 85), Чурікова Н., Христюк Ю., Філатова Ю. (Руденко Є., 68), Мельник Н., Смеречинська Г., Викалюк М. (Кожокар Б., 71).
Запасні: Дуднік М., Яськова С., Лемещак А., Шабльовська К..
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Дуднік Олександр Васильович

ЖИТЛОБУД-1: Саніна І. - Утіцьких А., Алексанян К., Соломаха С., Кочнєва І., Куніна Н., Петрик А., Хаванська Н. (Нестеренко Т., 46), Вороніна Г., Шевчук Ю., Сидоренко А. (Мозольська Г., 46).
Запасні: Шульга В., Басанська О., Саніна Ж., Апанащенко Д., Куніна Л..
В.О. ГОЛОВНОГО ТРЕНЕРА: Рахаєв Максим Костянтинович

Арбітри: Усова Катерина (Київ) - Рачинська Ірина (Чернівці), Звержинська Марта (Чернівці) - Александренко Микола (Вінниця).
Спостерігач арбітражу: Бондар Ярослав (Тернопіль).

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Мельник Н. (06), Кожокар Б. (90+5) - Петрик А. (36), Рахаєв М. (78).


Стаття:

10-й тур Вища ліга 19/20: «ЕМС-Поділля» Вінниця - «Житлобуд-1» Харків - 1:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz