Роман Заєв - головний тренер ФК «Восход» Херcонська область


16.02.19  1090
Вища ліга, жінки, склади команд, клуби учасники, Восход Стара Маячка, заявки команд, ЖФК, женский футбол, Херсон, Роман Заєв, новий тренер, женский футбол, жіночий футбол, Роман Заев
Новим головним тренером жіночого ФК «Восход» призначено Романа Миколайовича Заєва, повідомляє клуб у соцмережі.

50-річний наставник підписав угоду з футбольним клубом з Херсонської області. Нагадаємо, що минулого року Роман Заєв повернувся до України з казахського клубу "СДЮШОР №7-БИИК" (Шимкент), який він очолював з 2015 року. Перше коло Чемпіонату України сезону 2018/2019 Роман Миколайович працював наставником жіночого футбольного клубу "Єдність-ШВСМ" з Плисок Чернігівської області.
 
Попередній тренер команди Сергій Юдін тепер займатиме посаду директора клубу.

16 лютого, під орудою нового тренера, в Херсоні відбувся контрольний поєдинок за участю жіночої команди "Восход" з юнацькою командою ДЮСШ «Освіта» U14, в якому перемогу святкували дівчата - 6:3. Хет-трик на рахунку кращого бомбардира команди Юлії Стець, дубль оформила Яна Деркач та ще одного разу відзначилася Інна Чистякова.

Восход (Херсонська обл.) - ДЮСШ Освіта U14 - 6:3
Голи: Стець-3, Деркач-2, Чистякова


Свій черговий матч у чемпіонаті ФК «Восход» проведе в середині квітня. В рамках 12 туру національної першості херсонська команда на своєму майданчику прийматиме  «Ладомир» з Володимир-Волинського.


Стаття:

Роман Заєв - головний тренер ФК «Восход» Херcонська область



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz