УЄФА та Disney запускають розважальну програму для дітей


06.05.20  596
УЄФА, UEFA, UEFA PlayMakers 2020, Суперсемейка 2, Дісней, Disney, жіночий футбол, женский футбол, футбол для девочек
УЄФА запускає розважальну і розвиваючу програму "Грай вдома з Playmakers" для дітей за участю персонажів мультфільму "Суперсімейка 2".

Завдяки новій програмі УЄФА і Disney діти зі всієї Європи зможуть не виходячи з дому приміряти на себе образи улюблених персонажів з мультфільму "Суперсімейка 2".

"Грай вдома з Playmakers" - продовження першої програми УЄФА з масового футболу для дівчаток 5-8 років. Вона прищеплює любов до футболу за допомогою популярного мультика виробництва Disney і Pixar.

Батьки та опікуни можуть завантажити шість частин програми на uefa.com/playmakers . Тематичні матеріали за мотивами мультфільму "Суперсімейка 2" розкривають особистості головних персонажів за допомогою читання, гри, творчості і переказу.

Використовуючи рух і уяву, діти зможуть наслідувати персонажам мультфільму, наприклад, розтягуватися, як Еластика, або знаходити надлюдську силу, як містер Неймовірний. Разом з героями "Суперсімейки 2" можна веселитися вдома всією сім'єю.

"Ми раді, що розширили рамки нашої програми Playmakers до серії "Граємо вдома", завдяки якій діти та їх сім'ї можуть підтримувати активність і веселитися разом. У ці безпрецедентні часи ми хочемо запропонувати спосіб розважити і захопити маленьких дітей грою і футболом. Сподіваємося, що сім'ї по всій Європі отримають задоволення, використовуючи уяву в чарівному світі Disney. Це дасть можливість кожному хоч трохи втекти в інший світ, залишаючись в безпеці вдома ", - сказала глава УЄФА з жіночого футболу Надін Кесслер .

"Заняття, втілені в життя чарівної історії Disney, мають на меті підтримувати дітей в формі і стимулювати їх розумову роботу, заохочуючи творчу гру і винахідливість", - додала вона.

Грай вдома з Playmakers

Шість глав тематично спираються на одного з героїв "Суперсімейки 2": Гелен-Еластика, містера Неймовірного, Фіалку, Шастик, Джек-Джека і Фреона та розкривають їх індивідуальність. Діти можуть відтворювати їх надздібності за допомогою предметів побуту і своєї уяви. Широкий діапазон вправ розвиває руху, знайомить з основними елементами футбольної техніки, роблячи при цьому наголос на розвагу.

У кожному розділі потрібно виконувати завдання. Наприклад, розфарбувати містера Виняткового або взяти інтерв'ю у Еластики. Членів сім'ї закликають ділитися фотографіями і відео з хештегом #UEFAPlaymakers, щоб діти бачили, як інші беруть участь в цій програмі.



Стаття:

УЄФА та Disney запускають розважальну програму для дітей


Теги:УЄФА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz