В Івано-Франківську завершився турнір з дівочого футболу до Дня матері


08.05.19  686
Івано-франківськ, ДЮСШ №3, дівочий футбол, футбол жінки, ФФУ, ІВФФ, женский футбол, День матері
4 травня відділення дівочого футболу дитячо-юнацької спортивної школа №3 Департаменту освіти і науки за підтримки департаменту молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради вперше організувала обласний турнір з футболу серед дівочих команд присвячений Дню матері з надією проводити його щорічно. Турнір проходив за правилами «шкіряного м’яча» 8х8 гравців на полі серед дівчат 2005 р.н. і молодші.

У першому турнірі взяли участь 5 команд: ДЮСШ м. Надвірна, ДЮСШ «Гірське Орлятко» м. Косів, ДЮСШ Тлумацької ОТГ та дві команди ДЮСШ №3 м. Івано-Франківськ.
Згідно жеребу до групи «А» потрапили Косівська команда і перша команда ДЮСШ №3, яка складалася з дівчат 2005-2006 р.н., а в групу «Б» - друга команда ДЮСШ №3, яка складалася з дівчат 2007 р.н. і молодше, а також Тлумацька і Надвірнянська команди. За підсумками ігор в групах до фіналу потрапили господарки змагань ДЮСШ №3-І і ДЮСШ м. Надвірна.

В результаті напруженої боротьби перемогу у фіналі, і турнірі загалом, здобули надвірнянські дівчата. У грі за третє місце перемогу здобули Косівська дівчата над командою ДЮСШ №3-ІІ. Команда переможець була нагороджена кубком та медалями, призери змагань також отримали медалі відповідного гатунку. Грамотами також були відзначені кращі гравці турніру по амплуа.

Турнір до Дня Матері серед дівчат 2005 р. н.
1️ ДЮСШ-3 Ів.-Франківськ
2️ ДЮСШ Надвірна
3️ ДЮСШ "Гірське Орлятко" Косів
4️ ДЮСШ-3-ІІ Ів.-Франківськ
5️ ДЮСШ Тлумацька ОТГ



Стаття:

В Івано-Франківську завершився турнір з дівочого футболу до Дня матері



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz