В Миколаєві та Снігурівці прошли футбольні змагання серед дівчат


20.03.19  635
Миколаївська область, Єфімако Володимир, жіночий футбол, женский футбол, ЖФК, ФФМО, футбол дівчата, ФФУ, Миколаїв, Снигиревка
7 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня, в спортивному залі «Зоря» - «Машпроект» відбувся традиційний Обласний турнір серед дівочих команд, присвячений 8 березня. Змагання проходили під егідою Федерації футболу Миколаївської області.

На відкритті турніру були присутні: голова ФФМО Олександр Пасічний, голова комітету жіночого футболу Володимир Єфімако, член комітету жіночого футболу і головний суддя змагань Микола Некрасов.

«Дорогі дівчатка, дуже радий вітати вас на цьому турнірі. Хочу в першу чергу подякувати Володимиру Ефімако, який традиційно проводить дані змагання і приділяє багато уваги розвитку жіночого футболу. Мені дуже приємно дивитися, як ви граєте, багато чоловіків можуть позаздрити тому азарту та бажання, яке ви демонструєте на поле, з якою енергією ви граєте. І мені дуже приємно, що ви займаєтеся футболом. Вітаю вас з цим і ще хотілося б привітати вас з наступаючим жіночим днем ​​- 8 березня, побажати вам жіночності, любові, гарного весняного настрою та удачі всім в турнірі », - привітав учасниць змагань Олександр Пасічний.
Після чого кожній команді голова Федерації футболу Миколаївської області вручив футбольні м'ячі.

Миколаївська область, Єфімако Володимир, жіночий футбол, женский футбол, ЖФК, ФФМО, футбол дівчата, ФФУ, Миколаїв, СнигиревкаУ турнірі взяли участь шість команд з різних районів області, які були розділені на дві групи.

Всі ігри проходили в боротьбі, але в кожній групі явно виділилися лідери, які, не програвши жодної групової гри, вийшли у фінал турніру - це команди «Новобужаночка» і «Промінь». За третє місце змагалися команди, також набрали однакову кількість очок, - ДЮСШ «Степове» і ДЮСШ «Спартак». І в поєдинку за п'яте місце боролися ФК «Есктрім» і дебютанти цього турніру - ФК «Бузьке».

Результати фінальних матчів:
за 5 місце: «Есктрім» - «Бузьке» - 0: 1;
за 3 місце: ДЮСШ «Спартак» - ДЮСШ «Степове» - 2: 0;
за 1 місце: «Новобужаночка» - «Промінь» - 1: 2.

Після нелегкої боротьби за призові місця юних футболісток очікував приємний момент - нагородження учасників та переможців турніру.

Першим учасниць змагань привітав Володимир Єфімако:
«Ви всі сьогодні переможці, тому що вибрали спорт. Я думаю, ви всі чули, що в Миколаєві активно розвивається жіночий футбол. Хочу також відзначити, що в цьому році в Миколаївській області будуть проходити чотири Всеукраїнських змагання. Тому продовжуйте старанно тренуватися, щоб потрапити в збірну області та взяти участь в цих змаганнях. Приємно на турнірі бачити нові обличчя - наші дебютанти, команда з Новоодеського району. Спасибі всім за участь, самовіддачу і яскраву гру. Чекаємо вас всіх на наступних змаганнях ».

На церемонії нагородження також був присутній член виконкому ФФМО Сергій Возняк, який приєднався до привітань і побажав юним футболісткам розвиватися в обраному виді спорту і досягти поставленої мети.

Після вітальних слів організатори турніру приступили до нагородження переможців.
Призові місця змагання розподілилися наступним чином:
1 місце - «Промінь» (Снігурівський р-н);
2 місце - «Новобужаночка» (Новобузький р-н);
3 місце - ДЮСШ «Спартак» (Миколаїв).

Також були нагороджені спеціальними статуетками кращі гравці в наступних номінаціях:
«Кращий воротар» - Віра Підлужна ( «Новобужаночка»);
«Кращий захисник» - Анна Берест (ДЮСШ «Спартак»);
«Кращий нападник» - Юлія Єлішіна ( «Промінь»).

Крім кубків і грамот кожна учасниця змагань отримала солодкі подарунки до майбутнього свята, які також надала обласна федерація футболу.

Миколаївська область, Єфімако Володимир, жіночий футбол, женский футбол, ЖФК, ФФМО, футбол дівчата, ФФУ, Миколаїв, Снигиревка
16 березня в м Снігурівка, під егідою Федерації футболу Миколаївської області на чолі з Олександром Пасічним, відбувся весняний турнір з футболу серед дівчат 2004 р.н. і молодше.

У турнірі брали участь 4 команди загальноосвітніх шкіл Снігурівського району: Червонодолінская, Новопетровська, Баратовская і «Промінь» НВК. Ігри проходили в залі Снігурівської опорної школи в форматі 3х3 без воротарів.

Привітати юних футболісток з початком турніру прийшли член виконкому ФФМО Володимир Косей і глава комітету жіночого футболу Володимир Єфімако. Від Федерації футболу Миколаївської області вони вручили м'ячі.

Згідно регламенту турніру, команди грали за принципом «кожен з кожним». Всі ігри приходили в завзятій боротьбі, де футболістки не шкодували сил, а кожен момент гри супроводжувався емоційним сплеском.

За підсумками турніру, призові місця були розподілені так:
1 місце - «Промінь» НВК (9 очок);
2 місце - Баратовская ЗОШ (6 очок);
3 місце -Червонодолінская ЗОШ (3 очок).

Кращим гравцем турніру було визнано - Янішина Юлія.
Кращим захисником - Квітка Вікторія.
Кращим нападаючим - Чехлатий Валерія.

Призери турніру були нагороджені медалями та статуетками, а переможцю вручили Кубок. Нагородну атрибутику надала Федерація футболу Миколаївської області. А солодкі призи, якими пригощали учасниць, надало фермерське господарство «Гармонія».

На завершення футбольного свята організатор турніру вчитель фізичної культури і спорту «Промінь» НВК Господаренко Сергій висловив побажання, щоб цей турнір став традиційним.



Стаття:

В Миколаєві та Снігурівці прошли футбольні змагання серед дівчат


Теги:регіони

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz