VIII Міжобласний турнір «Кубок «Ананьїв-хліб-2019» з футболу серед дівчат


23.05.19  674
Ананьїв, дівчата футбол, женский футбол, мини-футбол, футбол жінки, Одеська область, спорт, Ананьїв-хліб-2019
(Одеська обласна Федерація футболу): 19 травня 2019 року, на міському стадіоні Ананьєва відбувся VIII Міжобласний турнір з футболу серед дівчат «Кубок «Ананьїв-хліб -2019». Змагання відбулись у двох вікових категоріях: 2003–05р.н. та 2006–08р.н.

У турнірі серед дівчат старшого віку взяли участь 9 команд з Одеської та Миколаївської областей. В молодшій віковій категорії грало 5 команд. На відкритті всіх присутніх привітали Ананьївський міський голова Павло Маковецький, президент  ФК «Мрія-2006» Володимир Мунтян та голова Ананьївської федерації футболу Віктор Мудрик.

На знак гостинності кожній команді було вручено коровай – візитівку як  символ турніру. Володимир Мунтян за традицією пригостив всіх футболісток та тренерів запашними булками та мінеральною водою. Після захопливих ігор у фіналі старших дівчат зустрілися дві найсильніші команди: «Мрія -2006» та «Долинське». Матч закінчився з рахунком 3:0 на користь господарок турніру. Отож, перше місце посіла команда міста Ананьєва «Мрія-2006», друге місце дісталося команді «Долинське»,а третє місце здобула команда «Мрія – 2». Серед  молодших здобувши всі перемоги перше місце посіли місцеві дівчатка з команди «Мрія – юніор», другі – «Куяльник» з м. Подільськ, треті – ананьївська «Школа – інтернат. Учасники команд які посіли  перші три місця  отримали грамоти, медалі та кубки. Також призами та грамотами  було нагороджено кращих гравців турніру у двох вікових категоріях.

Від імені голови Одеської обласної Федерації футболу Максима Степанова, команди-призери  отримали у подарунок гарні футбольні м’ячі. Усі діти отримали задоволення від змагань!
Ананьїв, дівчата футбол, женский футбол, мини-футбол, футбол жінки, Одеська область, спорт, Ананьїв-хліб-2019

Стаття:

VIII Міжобласний турнір «Кубок «Ананьїв-хліб-2019» з футболу серед дівчат


Теги:регіони

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz