Володимир Пею - про кадровий потенціал колективу та завдання на сезон


09.08.19  619
Вища ліга, жінки, УАФ, склади команд, жіночий футбол, клуби учасники, Ятрань-Берестівець, женский футбол, Умань, ЖФК Ятрань, женский футбол, Володимир Пею
3 тур Вищої ліги: "Ятрань" (с.Берестівець) сенсаційно і видовищно обігрує фаворита і виходить на перший рядок турнірної таблиці чемпіонату України!

Головний тренер  ФК "Ятрань-Берестівець" Володимир Пею прокоментував перемогу (3:1) своїх підопічних над "Єдністю-ШВСМ" (Плиски) у 3 турі чемпіонату України, а також розповів про кадровий потенціал колективу, завдання на сезон та історію команди.

Сюжет програми Валентина Щербачова «Спортивна Україна» (виробництво Just TV).
Жіночий футбольний клуб «Ятрань- Берестівець»  представляє село Берестівець, яке входить до складу Паланської об’єднаної територіальної громади  Уманського району Черкаської області. Три роки тому президент клубу Василь Чекаленко почав підтримувати жіночу футбольну команду «Ятрань-Берестівець», яка є гордістю села. Дівчата беруть участь у вищій лізі чемпіонату України з жіночого футболу і борються за високі місця. До цього успіху берестівецькі спортсменки наполегливо йшли десять років. Торік у Берестівці відбулося  урочисте відкриття сучасного стадіону «Максимус», який вміщує близько 400 глядачів. Будівництво відбувалося за підтримки депутата Паланської об’єднаної територіальної громади, почесного громадянина Уманського району та села Берестівець Василя Чекаленка. За його  словами, спортивна арена стала чудовим  подарунком  до 10-річчя жіночої футбольної команди «Ятрань-Берестівець» та для всіх спортсменів села. Василь Чекаленко хоче, щоб фізична культура та спорт стали захопленням більшості односельців.

Сюжет програми Валентина Щербачова «Спортивна Україна» (виробництво Just TV).



Стаття:

Володимир Пею - про кадровий потенціал колективу та завдання на сезон



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz