WU-18: Україна–Азербайджан 3:0 в Турнірі Розвитку УЄФА


17.05.17  935
WU-18, МиЗбірна, ФФУ, WU-19
Молодіжна жіноча збірна України  провела свій перший поєдинок на Турнірі Розвитку УЄФА, який сьогодні розпочався у Казахстані, в місті Шимкент на тренувальній базі ФК «БІІК».
 
Суперником нашої команди була збірна Азербайджану, а це доволі потужна команда, футболістки якої виступають в чемпіонатах не тільки своєї країни, але й чемпіонатах Німеччини, Грузії та Туреччини.
 
Незважаючи на те, що збірна України прибула до Шимкента лише напередодні після майже добового перебування у дорозі, а сам матч розпочався занадто рано як для українських футболісток, та й  температура повітря була не дуже комфортна для гри +27  - вже на десятій хвилині матчу рахунок став 2:0 на користь українських футболісток.
 
Після однієї з перших атак українок на третій хвилині матчу захисник збірної Азербайджану зіграла рукою в власному штрафному майданчику, було призначено пенальті, який чітко реалізувала «легіонер» збірної України Ніколь Козлова із канадського клубу «Торонто».
 
Лише сім хвилин знадобилося українським дівчатам для того, щоб подвоїти свою перевагу – на десятій хвилині матчу вже з гри чернігівчанка Надія Куніна з «Легенди-ШВСМ» зробила рахунок 2:0 і після такого старту питання про переможця було практично знято.
 
У першому таймі рахунок так і не змінився, хоча були нагоди збільшити перевагу у наших футболісток, а от в другій половині гри м’яч таки знову побував у воротах збірної Азербайджану: точний удар на свій рахунок записала Тетяна Бубняк.
 
Як зазначила у післяматчевому коментарі головний тренер команди Наталія Зінченко: «Ми дуже часто зустрічались з командою  Азербайджану, добре знаємо силу суперника. Я відчувала тривогу, що тут зовсім інша погода, що наші дівчата не зможуть витримати високий темп за такої шаленої спеки. Була установка якомога швидше забити гол. У першому таймі нам це вдалося зробити двічі. Проте, на якомусь етапі Азербайджан перехопив ініціативу, але дівчата довели матч до перемоги».
 
Отже, 3:0 на користь збірної України  прекрасний старт нашої команди  в Турнірі Розвитку УЄФА, свій наступний поєдинок підопічні Наталі Зінченко проведуть завтра проти збірної Грузії.
 
Турнір розвитку УЄФА
 
Азербайджан WU-18 - Україна WU-18 - 0:3 
Голи: Козлова (3 пен.), Куніна (10), Бубняк (67)

Україна: Рябовіл (Денищич 81) - Козуб К (Кравченко 77), Шайнюк (Колещук 78), Рибалкіна (к), Козуб Кр., Кумеда, Бубняк (Косік 73), Манзюк (Петрушко 73), Козлова, Гриб (Гірин 46), Куніна (Семиженко 77)
WU-18, МиЗбірна, ФФУ, WU-19

Стаття:

WU-18: Україна–Азербайджан 3:0 в Турнірі Розвитку УЄФА



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz