WU-18: Україна–Грузія 5:0


19.05.17  981
WU-18, МиЗбірна, ФФУ, WU-19
Молодіжна збірна України провела свій другий матч на Турнірі Розвитку УЄФА в казахстанському місті Шимкент - цього разу суперником підопічних Наталії Зінченко були футболістки Грузії. До речі, цікавий факт, два роки тому у відбірковому циклі чемпіонату Європи саме грузинська жіноча «молодіжка» встановила незвичний антирекорд турніру  - вона програла збірній Швейцарії з рахунком 0:23.
 
Звичайно, що з тієї команди в нинішньому складі немає жодної футболістки і грузинки в першому матчі показали себе, як цілком добротний колектив і лише в серії післяматчевих пенальті поступилися господаркам турніру – збірній Казахстану 4:5, а сам матч закінчився з рахунком 2:2.
 
Для наших футболісток матч проти збірної Грузії проходив в абсолютно відмінних погодних умов  ніж попередній проти Азербайджану (3:0)  -  вночі та вранці йшов дощ, а температура повітря з учорашніх +27 впала до +16, та не змінилося лише одне – налаштованість українок на атаку.
 
Якщо в першому матчі збірна України відзначилася вже на третій хвилині, до цього разу суперник витримав шквал атак збірної українок 15 хвилин – знову, як і в попередньому матчі відзначилася наш «легіонер», гравець «Торонто» Ніколь Козлова. Ще за 13 хвилин м’яч вдруге побував у воротах збірної Грузії – точний удар на свій рахунок записала Надія Куніна, а на 30 хвилині Вікторія Гірин встановила остаточний результат першого тайму і фактично зняла питання переможця у цій грі  - 3:0 на користь збірної України.
 
В другому таймі українки продовжили покращувати різницю забитих та пропущених м’ячів – півзахисник нашої команди Анжела Семиженко робить рахунок 4:0, за 15 хвилин до завершення матчу Ніколь Козлова відзначається вдруге у сьогоднішньому матчі і стає одноосібно кращим бомбардиром турніру з трьома забитими м’ячами. Підсумок поєдинку зі зібрною Грузії – 5:0 на користь нашої.
Зинченко Наталья, футбол
Коментар головного тренера Наталії Зінченко:  «Вчорашня  перемога над Азербайджаном додала нам позитивних емоцій і в суто психологічному плані дівчатам гралося сьогодні набагато легше, крім того, ми добре попрацювали, розібрали помилки в своїй попередній грі та уважно придивилися до стилю гри сьогоднішніх суперників. І хоча на початку першого тайму не все вдавалось, але після того, як забили перший гол -  почалась якісно інша гра. Добре, що впродовж матчу були використані усі заміни і всі дівчата мали можливість пограти і довели гру до успішного завершення. Звичайно, помилки були, але ми попрацюємо над ними, щоб можна було їх мінімізувати».
 
Свій заключний матч збірна України проведе післязавтра з господарками турніру – командою Казахстану, на цю гру українки вийдуть лідерами – 6 очок після двох матчів і прекрасна різниця забитих та пропущених м’ячів 8-0.

Стаття:

WU-18: Україна–Грузія 5:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz