WU-18: Україна - Казахстан 5:1


21.05.17  1013
WU-18, МиЗбірна, ФФУ, WU-19
Молодіжна жіноча збірна України провела заключний поєдинок на Турнірі Розвитку, що закінчився у казахстанському місті Шимкент. На матч проти господарів наша команда вийшла вже в статусі переможця змагань, оскільки незалежно від результату матчу зі збірною Казахстану все одно залишилася б на першій сходинці турнірної таблиці.
 
Традиційно матч розпочався атаками збірної України і вже до десятої хвилини, як мінімум двічі українки повинні були відкривати рахунок у грі, однак якоїсь дещиці не вистачало, щоб реалізувати  свої моменти. Так тривало до 28 хвилини, коли капітан збірної України Ірина Рибалкіна прекрасним ударом зі штрафного таки забила м’яч у ворота суперників.
 
Після цього малюнок гри не змінився – українки атакували, наприклад Анастасія Кумеда мала шанс подвоїти рахунок, але після її удару м’яч влучив у поперечину,  а от вже за кілька хвилин, одна з нечисленних контратак казахстанських футболісток закінчилася взяттям воріт збірної України – Мадіна Амірбек встановила підсумок першого тайму – 1:1.
 
Теоретично назрівала інтрига в цьому поєдинку, але її не вийшло,  вже на першій хвилині другого тайму Надія Куніна виводить збірну України вперед – 2:1, а на 55 хвилині забиває другий м’яч у цьому поєдинку і свій четвертий гол на турнірі - 3:1 на користь нашої команди.  А наприкінці матчу м’яч ще двічі побував у воротах наших суперників – Ніколь Козлова відзначилася на 80 хвилині гри, причому це теж був її 4 гол на турнірі, а на 83 Анастасія Кумеда таки досягла своєї мети – 5:1 на користь збірної України.
Зинченко Наталья, Зінченко Наталія 
Коментар головного тренера молодіжної збірної України Наталії Зінченко: «Це був дуже корисний турнір насамперед для нашої тренерської команди, оскільки ми вперше зібралися таким колективом тож мали можливість подивитися на гравців, визначитися з основою команди на майбутнє, адже не так багато часу залишилося до початку вибіркового етапу в еліт-раунд чемпіонату Європи.
 
На турнірі в Казахстані намагалися дати проявити себе всім дівчатам, яких запрошували до збірної, щоб кожна зіграла хоча б один матч і дуже задоволена, що вони справилися із поставленим завданням і в усьому турнірі і конкретно в сьогоднішньому матчі. Молодці – незважаючи на спеку, всі билися, всі показали справжній характер, а тому і вийшов такий хороший результат»
 
Таким чином, наша команда в трьох матчах здобула три перемоги, різниця забитих та пропущених +12, а Надія Куніна та Ніколь Козлова стали кращими бомбардирами Турніру Розвитку. Завтра підопічні Наталії Зінченко повертаються в Україну.
 
Турнір розвитку УЄФА
 
Казахстан WU-18 - Україна WU-18 - 1:5
Голи (Україна): Рибалкіна (27), Куніна (46, 55), Козлова (80), Кумеда (83)
 
Україна (стартовий склад): Рябовіл – Козуб К., Шайнюк, Рибалкіна (к), Козуб Кр., Кумеда, Бубняк, Гриб, Козлова, Гірин, Куніна
 

Стаття:

WU-18: Україна - Казахстан 5:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz