«Футбольна весна 2019»: Житлобуд-1 - Пантери - 3:0


13.03.19  770
ігровий день, Футбольна Весна 2019, жіночий футбол України, ФФУ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Винники, Львів, Житлобуд-1, Єдність-ШВСМ
фото Романа Породько
(Інформаційна служба ЖФК «Житлобуд-1»): 13 березня "Житлобуд-1" провів заключний матч групового етапу, в якому без особливих проблем розправився з уманськими "Пантерами". І якщо для харків'янок рахунок не мав особливого значення, то для гостей різниця м'ячів була дуже важлива.

Виходячи з цієї ситуації, тренер "Пантер" почав гру від оборони. "Житлобуд-1" з перших і до останніх хвилин гри повним складом сидів на половині поля гостей. У першому таймі рахунок в матчі вдалося відкрити лише в середині гри: після кутового Алексанян переправила м'яч в ворота, а буквально через хвилину Шевчук подвоїла результат після пасу Апанащенко. Непогані моменти мала Хаванська, але забити більше в перші 30 хвилин харків'янки не змогли.

Рахунок 2:0 в першому таймі повністю влаштовував гостей, тому весь другий тайм гравці "Пантер" провели в обороні. "Житлобуд-1" пробував розкрити масовану оборону, але особливого успіху в атаці не отримав. На 33 хвилині за гостей зіграла хрестовина. І тільки в доданий час другого тайму Вороніна, яка вийшла на заміну, скористалася плутаниною в карному майданчику та головою відправила м'яч у ворота, встановивши остаточний рахунок у грі - 3:0.

Через пару годин визначився і суперник в півфіналі. У впертій боротьбі уманська "Ятрань-Берестівець" поступилася "Львову" в серії післяматчевих пенальті 2:3. Таким чином, в першому півфіналі зіграють "Житлобуд-1" та "Ятрань-Берестівець".


Всеукраїнський турнір «Футбольна весна – 2019»
12 березня 2019 - м.Винники - Група «А». 3-й тур
ЖФК «Житлобуд-1» (Харків) – «Пантери» (Умань) – 3:0 (2:0)
Голи: Алексанян 16, Шевчук 17, Вороніна 60+1

«Житлобуд-1»: Саніна І. - Саніна Ж. (Овдійчук 31), Костюченко, Утицьких (Голиш 31), Соломаха, Хаванська (Нестеренко 31), Андрущак, Апанащенко, Шевчук (Вороніна 48), Куніна (Мозольська 31), Алексанян

«Пантери»: Крищишин - Чорна, Гирська (Коробкіна 45), Пороходніченко, Ткачук, Крючкова, Рибалкіна, Білокур, Кривицька, Аслаханова, Серемчук (Дядюшкіна 12)



Стаття:

«Футбольна весна 2019»: Житлобуд-1 - Пантери - 3:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz