Жіноча збірна розпочне відбір ЧС-2019 домашнім матчем із Хорватією


25.04.17  1250
Став відомий календар матчів національної жіночої збірної команди України у кваліфікаційному раунді Кубку Світу 2019 року. Нагадаємо, 25 квітня у штаб-квартирі УЄФА у Ньйоні відбулося жеребкування групового етапу кваліфікації турніру, фінальна частина якого пройде на полях Франції

Відбірковий цикл світової першості стартує у вересні 2017 року, і цього року команді Володимира Реви належить зіграти два матчі. 15 вересня наші дівчата стартують у кваліфікаційній кампанії домашнім матчем із командою Хорватії, а 24 листопада на українську збірну чекає виїзд до Угорщини.

У квітні 2018 року «синьо-жовті» проведуть два гостьових матчі із суперницями з Хорватії та Данії. У свою чергу, на початку червня збірна України розраховуватиме на підтримку вболівальників у двох домашніх поєдинках із командами Данії та Швеції.

Завершуватиметься кваліфікаційний раунд у групі 4 ЧС-2019 серпневою зустріччю із шведками та вересневою - із угорками.

Календар матчів жіночої збірної України:

2017
15 вересня: Україна – Хорватія
24 листопада: Угорщина – Україна

2018
5 квітня: Хорватія – Україна
9 квітня: Данія – Україна
8 червня: Україна – Данія
12 червня: Україна – Швеція
30 серпня: Швеція – Україна
4 вересня: Україна – Угорщина


Переможці семи груп складуть компанію Франції у фінальній стадії європейської першості. Чотири кращих володарі других місць за результатами матчів з першою, третьою та четвертою командами груп зіграють в матчах плей-офф. Ця стадія складатиметься з двох раундів по два матчі і визначить ще одного учасника ЧС-2019 від зони УЄФА. Стикові матчі пройдуть у жовтні і листопаді 2018 року.


за матеріалами ФФУ




Стаття:

Жіноча збірна розпочне відбір ЧС-2019 домашнім матчем із Хорватією



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz