Жіноча збірна України: прикра поразка від Польщі + ВІДЕО


09.06.17  1017
Жіноча збірна України, Збірна А, МиЗбірна, ФФУ
8-го червня у місті Буча, на стадіоні «Ювілейний», відбувся матч національних жіночих збірних України та Польщі. Товариська гра пройшла в рамках підготовки української команди до кваліфікаційного раунду ЧС-2019. Стадіон був майже повністю заповнений уболівальниками, що прийшли підтримати нашу команду.
 
На початку гри ініціативу взяли господарки, але необачність українок в захисті призвела до необов'язкового голу на 6-й хвилині від Агати Тарчинскої, що відкрила рахунок у матчі. За хвилину наша команда відповіла гострим моментом, але реалізувати нагоду Ользі Бойченко завадила штанга. Однак, Таміла Хіміч у наступному моменті не пробачила суперниць і на 8-й хвилині забила гол у відповідь. Рахунок 1:1. Цікавий початок від обох команд. 18-та хвилина і знову удар в сторону воріт української команди який у карколомному стрибку нейтралізує воротар - Катерина Самсон.
Жіноча збірна України, Збірна А, МиЗбірна, ФФУ
Під тиском та активним діями суперників на 25-й хвилині гості знову вийшли вперед. Відзначилася Евеліна Град. Суперниці продовжували проводити разючі контратаки, і на 40-й хвилині польки знову відзначилась у воротах «синьо-жовтих». Ева Пайор виявилась спритнішою за українських захисниць. 1:3 – не на користь українок.
 
З початком другого тайму підопічні Володимира Реви перейшли до активних наступальних дій і могли відразу відіграти один м’яч. Але слід відзначити, що майже всю другу половину гри гості добре діяли у захисті, і при нагоді виходили у стрімкі контратаки. Але натиск українок все ж таки вдався в знаки: Яна Калініна, яка замінила на вістрі нашої команди Тетяну Романенко скоротила рахунок до мінімуму. Під час фінального штурму українок, польки зіграли злагоджено біля підступів до штрафного майданчика і довели гру до переможного завершення. На жаль, не вдалося нашим дівчатам зробити такий собі подарунок помічнику головного тренера збірної України Тетяні Верезубовій, яка цього дня відзначала свій День народження. 
 
Товариський матч
Україна – Польща – 2:3
Голи:  Хіміч (8), Калініна (86) - Тарчинська (6), Камщук (25), Пайор (40)
 
Україна: Самсон, Басанська (Хаванська, 86), Бойченко, Дятел (Калініна, 46), Романенко (Овдійчук, 70), Шматко, Андрущак (Панцулая, 46), Апанащенко, Василюк, Хіміч (Філенко, 82), Кравець
 
Польща: Шиманська, Дудек, Сікора, Гусьцера, Здунек (Вьянковска, 79), Пайор, Тарчинська (Гавроньска, 89), Камщук (Гживиньска, 74), Град, Сівінска (Горніцка, 85), Салата
 


Стаття:

Жіноча збірна України: прикра поразка від Польщі + ВІДЕО



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz