Андрій Павелко - член Виконкому УЄФА, Александр Чеферін - президент УЄФА


07.02.19  704
УЄФА, UEFA, Александер Чеферин, президент, UEFA President, Aleksander Čeferin, Andriy Pavelko, женский футбол, Андрій Павелко, ФФУ
Сьогодні, 7 лютого в Римі пройшов 43-й Конгрес УЄФА, у рамках якого відбулися вибори до виконавчого комітету союзу.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко за підсумками голосування був обраний до оновленого складу Виконкому УЄФА на чотири роки.

Також, на 43-му Конгресі УЄФА чинний президент союзу Александер Чеферін переобраний на новий термін (до 2023 року).

За словами Чеферіна, УЄФА і далі повинен захищати різноманіття, наприклад, жіночий футбол.

"Жіночий футбол потрібно розвивати зовсім не тому, що "це добра справа", і не через політичну коректність, - сказав він. - Жіночий футбол потребує розвитку, оскільки ми в нього віримо, до того ж в 2019 році до чоловіків і жінок має бути однакове ставлення".

"Всупереч думці деяких людей, жіночий футбол зовсім не є футболом майбутнього. Це футбол сьогодення", - заявив президент УЄФА.
УЄФА, UEFA, Александер Чеферин, президент, UEFA President, Aleksander Čeferin, Andriy Pavelko, женский футбол, Андрій Павелко, ФФУ
Окремим питанням Європейський футбольний союз оголосив стратегію на 43-му Черговому Конгресі УЄФА в Римі.

Стратегія "Разом заради майбутнього футболу" охоплює 2019-2024 роки. Вона розроблена в результаті консультацій з національними асоціаціями, лігами, клубами і організаціями, що представляють футболістів.

Стратегія зберігає вірність ключовим цінностям УЄФА як органу управління європейським футболом. Найближчі п'ять років УЄФА продовжить втілювати в життя прогресивні ініціативи і програми.

У стратегії УЄФА чотири напрямки:
Футбол - довіра - спортивна боротьба - процвітання

Серед іншого УЄФА зосередить увагу на те, щоб збільшити кількість граючих в футбол; поліпшити якість управління на всіх рівнях; дати командам більше можливостей проводити офіційні матчі; збагатити глядацький досвід футбольних уболівальників у всьому світі.

Стратегія закликає всі сторони працювати в дусі співробітництва і згуртованості. І завжди пам'ятати про благополуччя європейського футболу.



Стаття:

Андрій Павелко - член Виконкому УЄФА, Александр Чеферін - президент УЄФА


Теги:УЄФА, ФФУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz