ОФІЦІЙНО. Віра Дятел, Альбіна Фомченко та Юлія Корнієвець - гравці «Спортингу»


11.07.18  1323
SPORTING PUERTO DE HUELVA, División Femenina RFEF, женский футбол, жіноча ліга, трансфер, Іспанія, Єдність, Житлобуд-2, Дятел, Фомченко, Корнієвець, ФФУ
Троє українських футболісток поповнили ряди іспанського футбольного клубу "Спортинг".

На цьому тижні відбулися перші гучні трансфери в українському жіночому футболі. Новачками "Спортинг" Пуерто де Уєльва стали одразу три футболістки, які в останньому сезоні представляли українську Вищу лігу.

Півзахісник харківського ФК "Житлобуд-2" і збірної України Віра Дятел повертається в іспанську Прімеру. Саме в "Спортингу" вона вже грала у сезоні 2016/2017 років.

Разом з нею на Піренейський півострів переїхали і два гравці ФК "Єдність" Плиски - півзахисник Юлія Корнієвець та воротар Альбіна Фомченко.

Новачків вже представили на офіційному сайті клубу. В свою чергу головний тренер Антоніо Таледо зазначив, що досвід українських футболісток має допомогти команді поліпшити результати в новому сезоні.

У минулому чемпіонаті Іспанії «Спортинг» зайняв 9 місце (16 команд), в 30-ти матчах набравши 38 балів.

Для довідки:
Віра Дятел (півзахисник) - 34 роки.
Кар'єра: гравець збірної України. Виступала за чернігівську "Легенду-ШВСМ", харківський "Житлобуд-1" та "Житлобуд-2"(останній клуб), російські клуби "Зоркий" та "Звезда-2005", шведський "Лінчепінг" та іспанський "Спортинг".

Юлія Корнієвець (півзахисник) - 31 рік.
Кар'єра: гравець збірної України. Виступала за чернігівську "Легенду-ШВСМ" та "Єдність" Плиски (останній клуб), російські клуби "Зоркий", "Мордовочка" та "Звезда-2005".

Альбіна Фомченко (воротар) - 23 роки.
Кар'єра: гравець молодіжних збірних України. Виступала за харківський "Житлобуд-2", дніпропетровську "Злагоду" та ФК "Єдність" Плиски (останній клуб).

Yulia Kornievets cierra el capítulo de incorporaciones del Sporting Puerto de Huelva.
Vera Diatel regresa al Sporting, que incorpora a la también ucraniana Albina Fomchenko.

відеоогляд матчу Спортинга з Барселоною: 1-1



Стаття:

ОФІЦІЙНО. Віра Дятел, Альбіна Фомченко та Юлія Корнієвець - гравці «Спортингу»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz