Футболістка з України здобула звання чемпіона Литви


06.01.19  954
Šiaulių FK Gintra – Universite, FK Gintra, женский футбол, жінки, MOTERŲ A LYGA 2018, трансфер, Литва, Анастасія Філенко, ФФУ, жіночий футбол, ЖФК, Анастасия Филенко
Продовжуємо підводити підсумки виступів українських легіонерок у футбольному ігровому сезоні 2018 року. На черзі чемпіонат Литви...

В січні 2018 року чемпіон країни ЖФК «Гінтра-Університет» підписав угоду з футболісткою жіночої національної збірної України - Анастасією Філенко, яка до цього виступала у чемпіонаті Естонії.

За підсумками сезону нова команда Філенко доволі легко здобула звання чемпіона країни, показавши стовідсотковий результат в усіх матчах. Та не все так позитивно складалося у нашої співвітчизниці, адже більшу частину поєдинків Анастасія пропустила, особливо через травму у другій частині сезону. 

Вдало подолали свою групу литовки у розіграші Ліги Чемпіонів. Приймаючи у себе груповий етап змагань "Гінтра" здобула дві перемоги та одну нічию і з першого місця вийшла в наступний раунд: Хонка (FIN) - 1:1, Скала (FRO) - 7:0, НСА (BUL) - 9:0. А ось на стадії 1/16 фіналу пройти пражський бар'єр вони не зуміли - дві поразки від "Славії" (0:3, 0:4). У цьому розіграші Анастасія Філенко в чотирьох матчах виходила на поле в основному складі. 

Паралельно з баталіями у чемпіонаті та єврокубках литовський клуб досить успішно виступив у Балтійській лізі. Футболістки «Гінтри» дійшли до фіналу змагань, де у впертій боротьбі зазнали мінімальної поразки від ФК "Мінськ" - 1:2.

Статистика гравця у Чемпіонаті Литви 2018:
Анастасія Філенко (Гінтра) - 5 матчів, 5 голів

Стаття:

Футболістка з України здобула звання чемпіона Литви



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz