Срібні медалі українських футболісток в естонській Майстерлізі


05.01.19  874
PJK, Pärnu Jalgpalliklubi, parnujk, женский футбол, жіноча ліга, Naiste Meistriliiga, трансфер, Естонія, Лимар, Свергун, ФФУ, жіночий футбол, ЖФК, Pärnu JK
Завершився футбольний ігровий сезон 2018 року у чемпіонаті Естонії, який проходить ще по схемі "весна-осінь". На першому етапі команди грають стандартні два кола, а згодом перші чотири команди зігравши ще по два матча між собою - визначають чемпіона країни.

Саме у літньому міжсезонні, перед вирішальним другим етапом змагань, чинний чемпіон країни ЖФК «Пярну» Pärnu підписав угоду з двома українськими футболістками - Аліною Свергун та Оленою Лимар.
Та, на жаль, чемпіонство у цьому сезоні втримати не вдалося. Команда так і не зуміла наздогнати ФК "Флора", і на відстані трьох очок фінішувала другою.

Нагадаємо, що з 2010 року ЖФК «Пярну» був беззмінним чемпіоном країни і в цьому році представляв Естонію у розіграші Ліги Чемпіонів. У період з 07 до 13 серпня 2018 року футболістки змагалися в Боснії та Герцовогині з SFK 2000 Сараєво (BIH) - 1:2, Влазнія (ALB) - 1:3, Нові Анени (MDA) - 2:0. Українки зіграли в усіх трьох поєдинках: Свергун всі три матчі в основному складі, а Лимар виходила на заміни у другій половині другого тайму.

Паралельно з баталіями у чемпіонаті та єврокубках, естонський клуб брав участь у Балтійській лізі. Подолавши основний раунд змагань футболістки «Пярну» вийшли до 1/2 фіналу де зазнали розгромної поразки від ФК "Мінськ" - 0:8. А вже в матчі за бронзові нагороди знову пропустили вперед "Флору" - 2:3.  

Статистика гравців у Чемпіонаті Естонії 2018:
Олена Лимар (Пярну) - 7 матчів, 6 голів
Аліна Свергун (Пярну) - 7 матчів, 2 голи

Стаття:

Срібні медалі українських футболісток в естонській Майстерлізі



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz