ТМ. Україна WU15 - Білорусь WU15 - 1:1 (ВІДЕО)


26.09.13  602
ФФУ, МиЗбірна, Збірна Ю-15, тренер жіночих збірних, футбол збірна, женский футбол тренер, Сергій Сапронов, женская сборная, сборная Ю-15, Тернопіль
26 вересня 2013 року свій тренувальний збір закінчила дівоча збірна України WU-15. Завершився він контрольним черговим поєдинком проти збірної Білорусі. Нагадаємо, що в першому матчі наші дівчата переконливо перемогли наших сусідів з рахунком 4:1.

Звітний поєдинок наша дружина розпочала не менш активно і вже на 7 хвилині про себе знову нагадала Олена Катериніна, забивши чудовий м’яч в ворота суперника.  Надалі гра перейшла у позиційну боротьбу за центр поля, яке в цей день було дуже важким для обох команд. Але це не заважало їм демонструвати якісний та технічний футбол.

Другий тайм розпочався атаками білоруських футболісток, які дуже жваво понеслися вперед. І домоглися свого… Вже на 37-й хвилині рахунок було зрівняно і все починалося спочатку.

Треба віддати належне нашим вболівальникам, яких в цей день зібралося більше тисячі чоловік. Це не могло не підбадьорити наших дівчат і незважаючи на втому - довести гру в атакуючому стилі. Нажаль це не вплинуло на кінцевий результат.

Загальним підсумком перебування були задоволені обидві збірні, які вже після матчу, в гарному настрої, залишали чудове місто Тернопіль.

Україна WU15 − Білорусь WU15  -  1:1
26 вересня 2013 - Товариський матч - м.Тернопіль

Голи:  Катериніна (7) - Виноград (37)

Україна:  Рябовіл - Петрова, (Олійник, 40, Черепаня, 66), Іванова, Дерев’янчук, Татарин, Катериніна (Струк, 54), Рибалкіна, Огаркова (Павлюк, 50), Лайщук, Кумеда (Пилипчук, 36), Гриб

Білорусь
: Кубічна, Кіянка, Жітко (Ковалевіч, 67), Савко, Виноград, Письменькова, Адамович, Бенкевич (Мілешкова, 36), Шалупенко (Конева, 36), Белобровина, Міранович

 



Стаття:

ТМ. Україна WU15 - Білорусь WU15 - 1:1 (ВІДЕО)



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz