14-й тур Вища ліга 17/18: «Пантери» Умань - «Ятрань-Берестівець» Уманщина - 1:2


30.04.18  895
чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Ятрань-Берестівець, женский футбол, Пантери, спорт жінки, ФФУ Вища ліга, Уманщина
Уманське дербі вдруге в цьому сезоні завершилося на користь «Ятрань-Берестівець». В рамках 14-го туру Чемпіонату України підопічні Володимир Пею з мінімальним рахунком переграли уманські «Пантери» - 2:1.

Рахунок був відкритий вже на 6 хвилині матчу. Завдяки результативному удару Юлії Семенюк

«Ятрань-Берестівець» виходить вперед. Та вже на 28 хвилині Ірина Рибалкіна блискуче виконавши штрафний удар відновлює рівновагу в матчі - 1:1.
Ключовий момент у матчі стався на 72 хвилині, коли Ольга Авдєєва переправила мяч у сітку господарів поля, і тим самим принесла важливу для команди перемогу - 2:1.


Звіт Ігоря Соболенко (Футбол Уманщини):
В матчі 14 туру чемпіонату України серед жінок зустрічалися команди-земляки. Тобто протистояння традиційно набувало особливої принциповості. І віддати належне поєдинок видався досить цікавим та інтригуючим а прикрасили його три дуже гарних забитих м’ячі.

Початок матчу був повністю за номінальними гостями з Уманського району. І вже на 6-й хвилині «Ятрань-Берестівець» відкрила рахунок. Зробила це чудовим потужним ударом з лінії штрафного майданчика під саму стійку Юлія Семенюк. У Ірини Підкуйко просто не було шансів! За першу половину тайму підопічні В.Пею могли якщо не зняти питання про переможця, то принаймні зробити вагомий заділ для своєї вікторії. В середині тайму, наприклад, лише яскравий сейв Підкуйко врятував «Пантер» від чергового забитого м’яча. Практично з тієї ж точки, що і на 6-й хвилині, тепер пробивала Левицька. Удар також вийшов потужним. І тут досить несподівано для перебігу зустрічі господарі відігралися. Забила прямим ударом зі штрафного метрів з 30 Рибалкіна. М’ячі з такої відстані здебільшого викликають питання до голкіперів, але тут потрібно врахувати, що м’яч помітно змінив траекторію в заключній фазі польоту. Після цього гра поступово вирівнялася. А ближче до перерви навіть невелику перевагу мали вже «Пантери»

чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Ятрань-Берестівець, женский футбол, Пантери, спорт жінки, ФФУ Вища ліга, УманщинаДругий тайм розпочався і протікав не так яскраво як перший. Принаймні яскравих гольових моментів не було. А долю матчу вирішив ще один красень-гол. Діагональну передачу з лівого флангу Ольга Авдєєва вправно прийняла на груди на 11-метровій позначці і зльоту потужно пробила під саму поперечину, практично у «дев’ятку»! Дуже ефектно! «Пантери» намагалися вдруге відігратися. «Ятрань-Берестівець» намагалася прибити інтригу в матчі третім мячем. Але на сьогодні ліміт на голи був вичерпаний. Непросту але закономірну перемогу здобула «Ятрань-Берестівець», що дозволяє не відпустити у «бронзовий» відрив «Легенду». Ну а 2 травня «Ятрань-Берестівець» проведе в Маріуполі проти місцевої команди матч чвертьфіналу кубка України. В попередньому раунді гол легендарного ветерана національного футболу Світлани Фрішко приніс маріупольчанкам перемогу над «Пантерами». В разі успіху «Ятрань-Берестівець» має потенційну можливість в півфіналі зіграти з чернігівською легендою. Іншу півфінальну пару складуть два харківських «Житлобуди».

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2017-2018 - 14 тур
29.04.2018 - м.Умань - стадіон Уманьферммаш - 200 глядачів

ПАНТЕРИ (Умань) - ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ (Уманський р-н) - 1:2 (1:1)
ГОЛИ: Рибалкіна 28 - Семенюк Ю. 6, Авдєєва 72


ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ: Цикаленко - Аілінкій, Левицька, Гнидюк, Вороніна, Авдєєва (Боярова 90+2), Земляна, Загуменна, Сівець, Косік (Семенюк О. 46), Семенюк Ю.
Запасні: Коріненко, Комар, Назаренко
Тренер: Володимир ПЕЮ

ПАНТЕРИ: Подкуйко - Познахірева, Ткачук, Рибалкіна, Моспан, Крючкова, Білокур, Бойчук (Мажара 46), Янчук, Кривицька (Тихонова 76), Серемчук
Запасні: Герасименко, Крупніцька, Комарова
Тренер: Юрій ДЕРЕНЮК

Арбітри: Усова К. (Київ) - Резнік А. (Київська обл.), Олійник Д. (Черкаси) - Пожований Д. (Умань).
Спостерігач арбітражу: Дідич І. (Київ)


ПОПЕРЕДЖЕННЯ: немає

© 2018 womensfootball.com.ua



Стаття:

14-й тур Вища ліга 17/18: «Пантери» Умань - «Ятрань-Берестівець» Уманщина - 1:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz