ФК «Карпати» в новому сезоні збираються у Першу лігу


15.06.18  2520
Карпати Львів, левиці, жіночий клуб Карпати, футбол дівчата, жінки футбол, дівоча команда Карпат, львівяни, женский футбол ФК Карпаты, Чайка Надія
Жіноча команда львівських «Карпат» планує розпочати наступний сезон у чемпіонаті Першої ліги України. Про це інформаційному центру Федерації футболу Львівської області повідомила тренер львів’янок Надія Чайка.

«Цього сезону наші вихованки до 17-ти років виступали у Вищій лізі України. З серпня 2018-го плануємо грати дорослою командою в Першій українській лізі. Отримали на це попередню згоду керівництва клубу, яке також фінансує жіночі колективи «зелено-білих». Кольори «Карпат» захищають винятково футболістки зі Львова та Львівщини. Тренуємося 4 рази в тиждень на трав’яних полях стадіону «Україна». В рамках підготовки в липні хочемо відвідати Одеську область і вчетверте взяти участь у турнірі «Чорноморська перлина», – зазначила Надія Чайка.

Цього тижня «карпатівки» під керівництвом Надії Чайки та Надії Стеци зіграли товариський матч із «Янтарочкою», в якому поступилися з рахунком 1:3. Єдиний м’яч за «Карпати» забила Юлія Рисак, ударом із пенальті.

«У дитинстві в дівчат ляльки, а в мене були футбольні м’ячі, – зазначила в розмові з інформаційним центром Федерації футболу Львівської області капітан «Карпат», центральна півзахисниця Софія Харатон. – Мама розповідала мені, що коли вона була вагітна, то дивилася матчі чемпіонату світу з футболу, можливо цим можна пояснити моє захоплення футболом (посміхається – ред.). Тим паче, мій батько грав на позиції воротаря в чемпіонаті Городоцького району. Я вже 3 роки займаюся в «Карпатах». Це надзвичайно цікаво, адже «карпатівська» сім’я дуже дружна».

Сподіваємося, найближчим часом на всеукраїнському рівні говоритимуть не лише про чоловічу команду «Карпат», а й про жіночу.

Фото Ярослава ТИМЧИШИНА,
Федерація футболу Львівської області.
Карпати Львів, левиці, жіночий клуб Карпати, футбол дівчата, жінки футбол, дівоча команда Карпат, львівяни, женский футбол ФК Карпаты, Чайка Надія

Стаття:

ФК «Карпати» в новому сезоні збираються у Першу лігу



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz