3-й тур Перша ліга 19/20: «ДЮСШ 3» Івано-Франківськ - «Карпати» Львів - 3:4


10.09.19  877
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, УАФ, ДЮСШ 3, спорт Івано-Франківськ, футбол жінки, Карпати Львів
(Інформаційний центр ФФЛО): Поступаючись за ходом зустрічі з різницею у 2 забиті м'ячі, футболістки львівських «Карпат» вирвали третю поспіль перемогу в чемпіонаті Першої ліги України.

Уже на 16-ій хвилині матчу вихованки івано-франківської Дитячо-юнацької спортивної школи №3 вийшли вперед – влучного удару завдала Марія Вінтоняк. На 34-ій хвилині тренер-гравець «зелено-білих левиць» Надія Чайка пострілом із пенальті відновила рівновагу в рахунку – 1:1. Невдовзі право на пробиття 11-метрового штрафного отримали господарки. Анна-Марія Крищишин відбила удар Христини Ботюк із позначки, але Христина одразу ж виправилася, добивши кулястого в сітку – 2:1.

Уже в дебюті другої половини зустрічі футболістки з Івано-Франківська довели справу до 3:1 – третій гол забила Тетяна Барановська. Однак «карпатівки» не знітилися і вирвали перемогу, проявивши справжній бійцівський характер. Вікторія Корнійчук результативно замкнула подачу Чайки з флангу – 3:2. Згодом Надія Стеца вдало зіграла на підборі і закрутила шкіряного в кут воріт – 3:3!

Незадовго до фінального свистка все вирішила невтомна Надія Чайка, дальнім пострілом знявши павутину з «дев'ятки» воріт суперниць – 3:4! Таким чином вона оформила дубль у третій грі поспіль і наразі з 6-ма забитими м'ячами є найкращою голеадоркою команди з міста Лева. У підсумку – третя поспіль перемога львівських «Карпат», завдяки якій вони вийшли в одноосібні лідери у своїй групі.

Огляд матчу

Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 3 тур
3 тур - 09 вересня 2019 - м.Івано-Франківськ
«ДЮСШ 3» (Івано-Франківськ) - «Карпати» (Львів) – 3:4 (0:0)
Голи: Вінтоняк 16, Ботюк 39, Барановська 47 - Чайка 34 пен,88, Стеца 68, Корнійчук 51
Нереалізований пенальті: Ботюк 39

«ДЮСШ 3»: Тимус - Ботюк, Демчук, Гошій, Нагорняк, Кузьмин, Кавацюк (Радобенко 83), Барановська, Бакай (Присяжнюк 67), Вінтонюк, Козаченко
Тренер: Іван Олійник

«Карпати»: Крищишин - Цурак, Серкез, Петрусевич, Рисак, Стеца, Харатон, Тарасенко, Крив'як (Кошик 46 (Буняк Романа 77)), Чайка, Корнійчук
Тренери: Надія Чайка, Надія Стеца

Попередження: Крищишин 37, Корнійчук 80 - Олійник 34, Барановська 65



Стаття:

3-й тур Перша ліга 19/20: «ДЮСШ 3» Івано-Франківськ - «Карпати» Львів - 3:4



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz