«Футбольна весна 2019» стартувала: перші перемоги лідерів


11.03.19  743
ігровий день, Футбольна Весна 2019, жіночий футбол України, ФФУ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Винники, Львів, база  Маркевича, Житлобуд-1, Єдність-ШВСМ
11 березня у м.Винники стартував Всеукраїнський турнір «Футбольна весна 2019» з футболу серед жіночих команд, в якому беруть участь 9 клубів Вищої ліги.

В перший ігровий день були зіграні три матчі - по одному в кожній з груп. Нагадаємо, що 9 команд були поділені на три групи по три команди.

Матчем відкриття став поєдинок за участю саме місцевої команди ПФК "Львів", яка приймала гостей з Костополя. Вже порівняно з першим колом чемпіонату України склад команд суттєво змінився: "Родина-Ліцей" знову омолоджує свої ряди, а львів'янки продовжують трансферну діяльність з Бразилією.
Ігрова перевага господарів закріпилася вже до 22 хвилини, завдяки голам легіонерів Араужо та Амброзіо ПФК "Львів" пішов на перерву з комфортним рахунком 2:0. Треба віддати належне і колективу з Костополя, які своєю старанністю і працьовитістю заслуговують на повагу. У таймі другому темп гри трохи спав, але це не завадило місцевим футболісткам відзначитися втретє - гол на рахунку Аріане Перейра. Отже бразильське тріо приносить першу перемогу ПФК "Львів" на турнірі.
ігровий день, Футбольна Весна 2019, жіночий футбол України, ФФУ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Винники, Львів, база  Маркевича, ПФК ЛЬвів, Родина-Ліцей
У наступному протистоянні вболівальники стали світками ще трьох забитих мячів. На цей раз результативністю порадували харківський "Житлобуд-2" разом з "Ладомиром" з Володимир-Волинського. Перший тайм пройшов за схожим сценарієм попереднього поєдинку, і з аналогічним рахунком 2:0 на користь харківчанок (Скориніна та Колещук) команди пішли на перерву. По перерві, незважаючи на свою перевагу "Житлобуд-2" не зумів реалізувати жодного моменту. Натомість свій момент не втратили волиняни. В одному з епізодів арбітр зафіксувала порушення правил в карному майданчику і призначила пенальті, який чітко реалізувала Каверзіна - 2:1. Під занавіс матчу гості з Харкова мали знімати всі питання про переможця в матчі та вкотре підвела реалізація.

Свої важливі три очки здобув і ще один харківський колектив - "Житлобуд-1", який завершував програму першого ігрового дня проти амбіційного колективу "Єдність-ШВСМ" Плиски. І одразу можна сказати, якби не швидкий гол Куніної (7 хв), то невідомо якби завершився матч. Вболівальники і гравці інших команд побачили два різних тайми, і якщо першу половину зустрічі сміливо можна занести в актив чемпіона країни, то у таймі другому кадрові зміни пішли на користь саме футболістками з Чернігівщини. Та все ж досвід і клас харківчанок дався взнаки - мінімальна перемога 1:0. 

Вже завтра свої перші матчі проведуть дві уманські команди та колектив з Херсонської області.

12 березня - 2 тур
13:00 - Родина-Ліцей - Ятрань-Берестівець
14:30 - Ладомир - Восход
16:00 - Єдність-ШВСМ - Пантери

Стаття:

«Футбольна весна 2019» стартувала: перші перемоги лідерів



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz