УЄФА запускає відеоблог для популяризації дівочого та жіночого футболу


18.01.18  1143
WePlayStrong, УЄФА, влог женский футбол, відеоблог про жіночий футбол, UEFA vlog

1 червня 2017 року УЄФА запустила спеціальну кампанію, спрямовану на те, щоб зробити футбол одним з наймасовіших жіночих видів спорту по всій Європі. Кампанія Together #WePlayStrong, яка покликана змінити сприйняття до жіночого футболу і залучити дівчат до занять цим видом спорту. Кампанії ґрунтується на трьох аспектах: вміння, згуртованість і позитивне ставлення.

А вже 18 січня 2018 року, в рамках вищезгаданої кампанії, запланований офіційний запуск відеоблога (влог) на YouTube.
WePlayStrong, УЄФА, Eunice Beckmann, влог женский футбол, відеоблог про жіночий футбол, UEFA vlogЩотижневик "Press Play" зосередить увагу на житті чотирьох провідних футболісток: збірної "Шотландії" та "Арсеналу" Лізи Єванс, форварда "Базелю" німкені Євніс Бекманн та представниць австрійської збірної Сари Задразіл та Лаури Фейерзінгер, які грають в німецьких клубах "Турбіна Потсдам" та "Санд" відповідно.


Цей унікальний проект є частиною поточної стратегії УЄФА щодо розширення участі дівчат та жінок у футболі. Одним з ключових елементів стратегії є зміна іміджу гри. У рамках своєї кампанії "Разом #WePlayStrong" УЄФА має намір зробити футбол культурно актуальним та прагматичним для дівчат у підлітковому віці.

"Футбол, очевидно, є великою частиною мого життя, але я дуже рада показати дівчатам через Press Play, що навіть, як професійний гравець у мене є інші пристрасті. Думаю, багато дівчат вважають, якщо ти футболіст, це все, що ви можете зробити. Але у мене є багато інших захоплень, які я сподіваюся покажуть дівчатам, що футбол може вписатися в ваше життя, незалежно від того, що вас цікавить".
Лаура Фейерзінгер, півзахисник "Санд" та збірної Австрії

WePlayStrong, УЄФА, Laura Feiersinger, влог женский футбол, відеоблог про жіночий футбол, UEFA vlogОфіційний запуск відеоблога заплановано на 18 січня, але вже сьогодні ви може подивитися на ньому огляди матчів з ТОП-5 європейських чемпіонатів - Франції, Швеції, Іспанії, Англії та Німеччини.
Вперед, дивіться і підписуйтеся на канал
YouTube.
За матеріалами
©UEFA.com



Стаття:

УЄФА запускає відеоблог для популяризації дівочого та жіночого футболу



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz