Українські перемоги у складі чемпіона Білорусі


27.12.18  947
чемпіонат Білорусі, легіонери, українки за кордоном, жіночий футбол, женский футбол, Таміла Хіміч, Любов Шматко, ЖФК, легионеры футбол, ФК МінськЧемпіонським видався 2018 рік для гравців національної жіночої збірної України Таміли Хіміч та Любов Шматко.

У складі ФК "Мінськ" українки здобули звання чемпіона Білорусі (грають сезон за схемою весна-осінь), стали володарем Суперкубка та Кубка країни та одержали перемогу у Балтійській лізі. Також, в липні місця, в рамках підготовки до Ліги Чемпіонів ФК "Мінськ" став переможцем на міжнародному турнірі "Amber Cup 2018".

В кроці від п'єдесталу пошани зупинився клуб Каріни Говорунової - ФК "Бобруйчанка". Екс-голкіпер чернігівської "Легенди-ШВСМ" перейшла до клубу у другій частині чемпіонату і провела 9 матчів.

Ще одна представниця з України - Ольга Мелконянц у складі ФК "Неман" завершила чемпіонат на 5-му місці. Нагадаємо, що у першому колі за цей клуб також виступала Ліана Бочковська, яка влітку повернулася в Україну і поповнила ряди ФК "Єдність-ШВСМ" Плиски.

Статистика гравців у Чемпіонаті Білорусі 2018:
Ольга Мелконянц (Неман) - 21 матч, 9 голів
Ліана Бочковська (Неман) - 8 матчів, 8 голів
Таміла Хіміч (ФК Мінськ) - 11 матчів, 7 голів
Любов Шматко (ФК Мінськ) - 20 матчів, 7 голів
Каріна Говорунова (ФК Бобруйчанка) - 9 матчів

Стаття:

Українські перемоги у складі чемпіона Білорусі



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz