3-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - «Янтарочка-2» Новояворівськ - 1:0


13.10.18  764
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, Новояворівськ, спорт Янтарочка, футбол жінки, Станіславчанка, ДЮСШ №3, Івано-Франківськ, футбол Львів, ФФЛО
Осіння частина сезону Першої ліги серед жіночих команд перетнула екватор - сьогодні пройшли поєдинки 3-го туру.

Франківська "Станіславчанка-ДЮСШ №3" у звітному турі вдома помірялась силами з дублерками вищолігової "Янтарочки" з Новояворівська. Передматчеві розклади були доволі зрозумілими - на стадіоні "Металіст" в Івано-Франківську зійшлись команди з діаметрально протилежних полюсів турнірної тублиці, адже господарки за підсумком двох турів очолюють турнірні перегони, а "Янтарочка-2" з нулем в графі "очки" та "забиті м'ячі" засіла на останній сходинці групи. Спираючись на вищесказане, мало хто міг сподіватись на бій у сьогоднішньому матчі. Та саме за несподівані результати ми і полюбляємо жіночий футбол.

У складі гостей з перших хвилин вийшли одразу троє вихованок прикарпатського футболу - це голкіперка Яна Тріщук та півзахисниця Тетяна Лайщук, що не так давно захищали кольори ДЮСШ №3 у Першій лізі, а також Мирослава Шовгенюк. Тож не дивно, що від самого початку дівчата запропонували по-спортивному агресивну боротьбу, намагаючись буквально відвоювати кожен клаптик поля в опонентів.

Багато позиційної боротьби призвела до того, що перший по-справжньому небезпечний момент франківчанки створили на екваторі тайму - Марія Козаченко влучно замкнула подачу від Діани Лаврук, та лайнсмен у даному випадку зафіксував офсайд у нашої нападниці. За кілька миттєвостей Козаченко знову була в епіцентрі подій, та її постріл з-за меж карної розминувся з рамкою воріт. Тож перша сорокап'ятихвилинка попри всі прогнози завершилась без забитих м'ячів.

В дебюті другої половини зустрічі підопічні Івана Олійника таки добилися свого - зразкову комбінацію влучним ударом головою завершила Марія Козаченко. Далі Мар'яна Демчук потужно пробивала зі штрафного, та Тріщук відіграла безпомилково, відвівши загрозу від своїх володінь. Наприкінці зустрічі "Янатрочка" влаштувала фінальний штурм, який не приніс особливих дивідендів гостям - 1:0 у напруженому поєдинку, багатому на боротьбу, перемогу святкували франківчанки. Підсумком сьогоднішньої "Станіславської битви" стало те, шо капітан "Станіславчанки" Христина Ботюк в одному з епізодів отримала травму правої руки.

Свій наступний матч "Станіславчанка" проведе у суботу, 27 жовтня, коли вдома прийматиме козятинський "Колос-Мрію".


Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 3 тур
13 жовтня. Перша ліга, 3-й тур. Івано-Франківськ, стадіон "Металіст". 180 глядачів.

"Станіславчанка-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ) - "Янтарочка-2" (Новояворівськ) - 1:0 (0:0)
Голи: Козаченко, 48.

"Станіславчанка-ДЮСШ №3": Маліборська, Ботюк, Демчук, Гошій, Нагорняк, Лукавська, Лаврук, Барановська, Бакай (Кавацюк, 56), Мострянська, Козаченко. Запасні: Василишин, Озарків, Бойчук, Щербина, Сойма, Ховайко.
Головний тренер: Іван Олійник.

"Янтарочка-2": Тріщук, Мерешко, Шовгенюк, Печенюк, Пецюх, Федірко (Русінова, 59), Лайщук, Штефура, Зозуля (Цидуляк, 83), Скіба (Брошко, 85), Угалієгбулем.
Старший тренер: Карло Заградка.

Попередження: Лукавська, 86, Барановська, 90+4.
sport.if.ua


Стаття:

3-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - «Янтарочка-2» Новояворівськ - 1:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz