7-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - «Карпати» Львів - 1:2


28.04.19  936
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, Новояворівськ, спорт Янтарочка, футбол жінки, Карпати Львів, левиці, футбол Львів, ФФЛО(Обласний спортивний інтернет-портал sport.if.ua): "Станіславчанка" програє третій матч поспіль та відстає від лідерів тепер на три очки, "Карпати" та "ВО ДЮСШ" очолюють таблицю.

На правах господарів активніше гру розпочали франківчанки, які від стартового свистка не переставали пресингувати суперника на його половині близько десяти хвилин. Після декількох гострих атак підопічних Івана Олійника настало затишшя, яке результативним ударом на 17-ій хвилині порушила Марія Козаченко. №16 "червоно-зелених" ударом з лінії штрафної застала зненацька Анну Лещук - 1:0.

Львів'янки розуміли, що відступати нікуди та одразу кинулись відіграватись. Вже за десять хвилин після пропущеного голу гостям вдалось сконструювати швидку та результативну атаку - це досвідчена Надія Чайка чудовим пасом кинула в прорив Олю Кожевнікову, яка позбувшись опіки увірвалась в штрафну та розстріляла ближню дев'ятку воріт "Станіславчанки" - 1:1.

В другому таймі більше володіли м'ячем та атакували вже "левиці", тому не дивно, що небезпечні подачі в штрафну раз-у-раз завершувались ударами головою, щоправда оминаючи рамку воріт. Найкращий момент у господарок мала Сніжана Присяжнюк, яку пасом з глибини знайшли в районі одинадцятиметрової позначки - нападниця під тиском захисників вирвалась на забійну позицію, однак удару забракло сили та точності.

Все йшло, здавалося б, до логічної нічиєї, але свої види на підсумок матчу були у все тієї ж найактивнішої Ольги Кожевнікової, яка за декілька хвилин до фінального свистка, уникнувши офсайду, вийшла один на один з Анною Тимус та ціною травми змогла пробити повз голкіпера. В підсумку мінімальна перемога "Карпат", які і святкуватимуть на першій сходинці в таблиці.

Варто також відзначити, що вже вдруге в цьому сезоні матч своєї колишньої команди не оминула увагою Тетяна Аполлоніна, яка виступає за "Ладомир" з  Володимир-Волинська.

Огляд матчу

Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 7 тур
27.04.2019 року. Івано-Франківськ, стадіон "Металіст", 100 глядачів
«Станіславчанка ДЮСШ№3» (Івано-Франківськ) - «Карпати» (Львів) – 1:2 (1:1)
Голи:Козаченко, 17 - Кожевнікова, 28, 77.

СТАНІСЛАВЧАНКА:
Тимус, Ботюк, Демчук, Гошій, Нагорняк, Кузьмин, Бакай, Кавацюк, Лаврук (Радобенко, 67), Козаченко, Присяжнюк (Харащук, 82).
Запасні: Василишин, Озарків, Ракочук, Бойчук, Равнишин
Тренер: Іван ОЛІЙНИК

КАРПАТИ: Лащук, Вишневська, Цурак, Чайка, Тарасенко, Стеца, Харатон, Крив'як (Петрусевич, 67), Кожевнікова (Буняк, 79), Рисак, Корнійчук (Кошик, 84)
Запасні: Кіщак, Довгій, Штефура, Григорович
Тренер: Надія ЧАЙКА

Арбітри:
Сас М.М. (Чернівці) - Волощук А.О.(Чернівецька обл.), Рачинська І.Р. (Чернівці) - Заліський І.П. (Івано-Франківськ).
Спостерігач арбітражу: Чайковський М.Ю. (Тернопіль)
)

Попередження: Демчук, 29, Ботюк, 55, Козаченко, 86.


Стаття:

7-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - «Карпати» Львів - 1:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz