8-й тур Перша ліга 18/19: «Янтарочка» Новояворівськ - «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - 2:2


07.05.19  833
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, Новояворівськ, спорт Янтарочка, футбол жінки, Станіславчанка, ДЮСШ №3, Івано-Франківськ, футбол Львів, ФФЛО
(Обласний спортивний інтернет-портал sport.if.ua): Під акомпонемент дощу, який останніми днями накрив практично всю західну частину території нашої країни, в Новояворівську відбувся матч між "Янтарочкою" та "Станіславчанкою".

Після феєричного першого кола франківська команда все ще не може віднайти ту свою переможну гру і цього разу лише на останніх хвилинах їм вдалось додати один бал собі в копілку.

Протягом всієї гри за поганих погодніх умов та на важкому полі учасникам матчу постійно доводилось демонструвати свої бійцівські якості, переборювати себе.

Першим посміхнулась фортуна гостям, на 21 хвилині. Діана Кавацюк здійснила суперрейд по лівій бровці і точнісінько подала в штрафну на Марію Козаченко, якій там вже не склало труднощів проткнути м'яч повз голкіпера.

Господарі поля відновили "статус-кво" досить швидко - це на 30 хвилині нігерійська легіонерка Сандра Угалієгбулем скористалась рядом помилок у захисті суперниць та, скоріш за все після офсайду, розписалась у воротах Анастасії Василишин - 1:1.

Нічийний рахунок протримався аж до кінцівки гри. За сім хвилин до закінчення основного часу гри Сабіна Крупка зібравши на собі декількох суперниць, протянула м'яч у самісіньку штрафну та відпасувала на Тетяну Лайщук, яка вже розстрілювала пусті ворота своєї колишньої команди. Вже у доданий арбітром час помилку воротаря "Янтарочки" підчатувала Марія Козаченко, яка оформила дубль та подарувала нічию франківському колективу.

Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 8 тур.
5 травня 2019 року, 12:30, Новояворівськ, стадіон ім. О.Русина, 50 глядачів
ЖФК "Янтарочка"(Новояворівськ) - ЖФК "Станіславчанка-ДЮСШ №3"(Івано-Франківськ) - 2:2 (1:1)
Голи: Угалієгбулем 30, Лайщук 83 - Козаченко 21, 90+1

Янтарочка
: Скіба, Геник, Мороз, Мерешко, Пецюх, Брошко (Крупка, 46), Федірко (Зозуля, 85), Печенюк (Грубінка, 64), Шовгенюк, Лайщук, Угалієгбулем.
Запасні: Конопацька.

Станіславчанка-ДЮСШ-3: Василишин, Ботюк, Харащук, Гошій, Демчук, Кавацюк, Радобенко, Бакай, Кузьмин, Присяжнюк (Равнишин, 85), Козаченко.
Запасні: Андріяшко, Бойчук, Лаврук, Озарків, Ракочук, Нагорняк.

Арбітр: Наталія Мамчур (Рівне) - Марина Матковська (Хмельницький), Оксана Паньків (Тернопіль) - Сергій Валенко (Львів).
Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).


Попередження: Брошко, 12 - Козаченко, 57.

Стаття:

8-й тур Перша ліга 18/19: «Янтарочка» Новояворівськ - «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - 2:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz