1-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - «ВО ДЮСШ» Вінниця - 2:1


26.08.18  806
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, Івано-Франківськ, спорт Прикарпаття, футбол жінки, ДЮСШ №3, Станіславчанка, ЖФК
"Станіславчанка-ДЮСШ-3" вдало стартувала у чемпіонаті України серед команд Першої ліги. В рамках 1 туру франківчанки приймали вінницьку команду "ВО ДЮСШ".

Вже з перших хвилин команди обмінялись декількома небезпечними атаками, запекла боротьба точилась як у центрі поля, так і на підступах до штрафних. Першим відзначитись голом пощастило гостям. Після певного сумбуру у штрафній господарів м'яч відскочив до Вероніки Нікітюк, яка і нанесла результативний удар - 0:1, йшла 24 хвилина матчу.

Франківські футболістки і не думали опускати рук, а одразу ж кинулись відгруватись. Вже за сім хвилин господарі відігрались. Після подачі кутового м'яч опинився у Соломії Гошій, яка чудовим обвідним ударом влучила у дальню від себе дев'ятку воріт "ВО ДЮСШ" - 1:1. Ще до перерви наша команда змогла повести в рахунку, гол в активі Діани Кавацюк.

Другий тайм виявився бенефісом воротаря господарів - Світлани Маліборської, яка близько десятка разів рятувала свою команду. Підопічним Івана Олійника доводилось грати здебільшого на утримання рахунку, жодна їх атака хоча б якоюсь гостротою не завершувалась. Натомість майже усі атаки гостей призводили до небезпечних ударів, помітно підсилила гру Сабіна Яськова, яка вийшла на заміну. Час матчу добігав свого завершення, а голів в другій половині вболівальники так і не побачили і як підсумок - мінімальна та вольова перемога "Станіславчанки".

Також приємно відзначити, що за грою з трибун спостерігала колишній гравець "ДЮСШ-3", а сьогодні лідер вищолігової команди "Ладомир" (Володимир-Волинський) - Тетяна Аполлоніна.

Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 1 тур
26 липня 2018 року. Івано-Франківськ, стадіон "Металіст" - 180 глядачів

Станіславчанка-ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) - ВО ДЮСШ (Вінниця) - 2:1
Голи: Гошій, 34, Кавацюк, 37 - Нікітюк, 24

Станіславчанка-ДЮСШ-3
: Маліборська - Ботюк, Гошій, Лукавська, Демчук, Нагорняк, Кавацюк, Щербина, Бакай (Лаврук,89), Мострянська, Козаченко.
Запасні: Василишин, Бойчук, Озарків, Попадинчук, Вербицька, Ховайло.
Тренер: Іван Олійник.

ВО ДЮСШ: Столяр - Нікітюк, Слободянюк, Левчук, Бордюг, Христюк, Руденко, Мельник, Ціхач, Смеречинська (Яськова,70), Олійник.
Запасні: Темник - Салля, Кожокар, Лемещук, Вусата.
Тренер: Олександр Дуднік.


Арбітри: Марія Сас (Чернівці) - Ірина Меленчук (Чернівецька обл.), Оксана Паньків (Тернопіль) - Володимир Гронський (Івано-Франківськ).
Спостерігач арбітражу: Ілля Фреїк (Чернівці).

Попередження: немає


Стаття:

1-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - «ВО ДЮСШ» Вінниця - 2:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz