4-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - «Колос-Мрія» Махнівка - 4:0


27.10.18  714
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, ДЮСШ №3, Станіславчанка, футбол жінки, Колос-Мрія, Козятин, Вінницька область, Колос Махнівка
(sport.if.ua): В 4-му турі Першої ліги франківські футболістки впевнено переграли "Колос-Мрію" з Вінничини.

Вже з перших хвилин матчу гості дали зрозуміти, що легкої прогулянки у підопічних Івана Олійника сьогодні не буде. Так і сталось. Хоча і підсумковий рахунок виглядає доволі грізно, але команда з Вінничини дала серйозний бій. Боротьба точилась на всіх ділянках поля, футболістки не прибирали ніг, а забиті м'ячі жодним чином не впливали на зарядженість учасниць матчу.

Рахунок було відкрито на 21-хвилині, коли м'яч застряв в скупченості гравців, які знаходились в штрафній гостей. Найкраще в ситуації розібралась Христна Ботюк, яка і відправила його повз голкіпера Валерію Гаєвську.

По перерві франківчанки вирішили не відкладати справу у довгий ящик та вже на 47-ій хвилині рахунок став 2:0 - це Ботюк оформила дубль.

Свої атаки проводили і "помаранчево-вишневі", однак, якщо справа доходила до завершальних дій, то на висоті була Світлана Маліборська.Бажаного результату не дали і декілька перспективних штрафних.

Особливо зарядженою увійшла в другу половину гри 15-річна Ліана Мострянська, яка зробила дубль. Після першого свого гола (52 хв.) вона ще й зловила кураж, і в подальшому раз у раз впевнено обігрувала своїх суперниць. Старання юної нападниці втілились у її другий гол - арбітр не вгледів фол в нападі і, як наслідок, за десять хвилин до кінця зустрічі 11-ка "Станіславчанки"встановила остаточний рахунок.

4:0 - впевнена по результату та нелегка по грі перемога Івано-Франківська.


Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 4 тур
27 жовтня 2018 року. Івано-Франківськ, стадіон "Металіст", 100 глядачів

"Станіславчанка-ДЮСШ №3"(Івано-Франківськ) - "Колос-Мрія" (Вінницька обл.) - 4:0 (1:0)
Голи: Ботюк, 21, 47, Мострянська, 52, 80.

"Станіславчанка-ДЮСШ №3": Маліборська - Ботюк, Демчук, Гошій, Нагорняк, Лукавська, Лаврук (Щербина, 84), Барановська, Бакай (Вербицька, 81), Кавацюк, Мострянська (Бойчук,86).

"Колос-Мрія": Гаєвська - Бесараб, Споденюк, Колесник, Канівець(Кравчук 85), Куртиніна, Сидоренко (Клепач 50), Левчишина, Жукова, Маслянко, Коваленко (Дишлюк 68).

Попередження: Мострянська, 63.

Арбітри: Чайка І.О. (Львів) - Матковська М.В.(Хмельницький), Рачинська І.Р. (Чернівці) - Вангела О.Р. (Івано-Франківська обл.)
Спостерігач арбітражу: Фреїк І.М. (Івано-Франківськ)



Стаття:

4-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ№3» Івано-Франківськ - «Колос-Мрія» Махнівка - 4:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz