Тетяна Вишневська: «Забракло самовіддачі та наполегливості аби перемогти»


09.09.18  675
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, Новояворівськ, спорт Янтарочка, футбол жінки, Карпати Львів, левиці, футбол Львів, ФФЛО
Коментарі головного тренера ФК «Карпати» Львів Надії Чайки та футболістки Тетяни Вешневської після поразки «зелено-білих» у матчі зі «Станіславчанкою ДЮСШ №3» з рахунком 1:2, який відбувся в рамках 2-го туру чемпіонату України серед жіночих команд Першої ліги.

Тетяна Вишневська:
- Свій другий матч Ви приймали в рідних стінах та не на стадіоні Україна. Що вплинуло на результат та чи була відчутна відсутність гри на стадіоні «Україна»?
- На жаль, другу домашню гру ми приймали не у рідних стінах стадіону Україна, а на стадіоні Прогрес, де стан поля залишає бажати кращого. Проте це не ключовий фактор поразки. Нам забракло самовіддачі та наполегливості аби перемогти. Тому не відомо якби склалася ситуація на рідному стадіоні.

- На твою думку чому результат другого тайму став на користь гостей та чи були шанси зрівняти рахунок або вийти вперед?
- На другий тайм ми вийшли трішки розслаблені, в той час як суперник почав більше пресингувати. Нам забракло реалізації та футбольного фарту. Шанси зрівняти рахунок є завжди, у мене був чудовий шанс замкнути головою після штрафного удару, але я вдарила вище воріт. У будь-якому випадку, гра була гідною, вітаю команду Франківська з перемогою.

- Як тобі виступи за львівський клуб «Карпати»? Як тебе сприйняли в команді і чи встигла адаптуватися?
- Грати за команду мені дуже подобається, адаптуватись вдалось досить швидко, оскільки більшість гравців та тренерів я знаю вже довгий час. Загалом, мене прийняли дуже добре, інколи бувають розбіжності, але ми знаходимо спільну мову. Будемо брати урок з поразки і намагатимемось приносити радість вболівальникам нашими подальшими перемогами.


Надія Чайка: «Було важко грати, ми знали, що суперник буде більше оборонятися ніж атакувати, ми програли на своїх помилках подарувавши гольові моменти. Важко грати, коли суперник грає в анти футбол, вибиваючи просто м’яч.

Ми свої моменти не використали, тим і поплатися. Зробимо висновки, розберемо гру і будемо рухатись дальше. Попереду ще три гри 1-го кола, готуватимемось до виїзного матчу»

Карпати WU


Стаття:

Тетяна Вишневська: «Забракло самовіддачі та наполегливості аби перемогти»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz